SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MIAMI

VIDEO + FOTO Danielle Collins, semifinalistă-surpriză la Miami! A pulverizat-o pe Venus Williams » A apărut de nicăieri, a eliminat două campioane olimpice și a câștigat mai mulți bani decât în toată cariera

FOTO: Reuters +6   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 29 martie 2018 08:42

Danielle Collins (24 de ani, 93 WTA) a învins-o pe Venus Williams (37 de ani, 8 WTA), scor 6-2, 6-3, și s-a calificat în semifinalele turneului Premier Mandatory de la Miami.

Eficacitatea este cuvântul care a caracterizat evoluția lui Collins în fața lui Venus Williams. A salvat 4 din cele 5 mingi de break avute de numărul 8 WTA și a reușit să câștige peste 66 la sută din mingile jucate pe primul serviciu. În pofida unui procentaj ridicat al primului serviciu, 72 la sută, Venus nu a reușit să țină aproape și a cedat în 89 de minute, scor 2-6, 3-6.

Collins o va înfrunta în semifinale pe câștigătoarea de la Roland Garros, Jelena Ostapenko. În cealaltă semifinală se vor înfrunta Viktoria Azarenka și Sloane Stephens.

Și-a dublat câștigurile

Danielle Collins face cel mai bun turneu din carieră. Americanca a fost nevoită să treacă două manșe preliminare înainte de a o spulbera pe Irina Begu, scor 6-1, 6-1, în turul I al turneului de la Miami. Parcursul fulminant a continuat cu eliminarea lui CoCo Vandeweghe și Donna Vekic. În optimi a eliminat campioana olimpică de la Rio, pe Monica Puig, iar opera a fost desăvârșită azi-noapte, când a trecut de o altă medaliată cu aur la Jocurile Olimpice, ediția Sydney 2000, Venus Williams.

305,385 de dolariobținuse Collins în toată cariera până acum

327,965 de dolaria câștigat după calificarea în semifinale

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (19)
catalin.palcu
catalin.palcu  •  29 Martie 2018, 21:35
Postat de observator3000 pe 29 Martie 2018, 12:40

Nu este nimic neobisnuit. Asta ne arata valoarea tenisului feminin actual : foarte joasa. Orice jucatoare cu clasament de peste 100 poate invinge orice jucatoare din asazisul top 10.

Da, dar o bate pe una din top 10 o data in viata ! De saptamana viitoare revine la anonimat, la calificari sau turnee de mana a2a spre a 3a. Si probabil si ea/ele pierd(e) cu alea de pe locul 300.

p.rares
p.rares  •  29 Martie 2018, 19:14

Un comentariu adevarat.Multumim matheus9999.

ludasmatyi
ludasmatyi  •  29 Martie 2018, 17:06

A castigat pe merit,fara nici un noroc...a jucat un tenis de inalta clasa,cu care putea sa bate pe oricare jucatoare din top 10 !! Foarte multe jucatoare din subsolul clasamentului pot castiga cu jucatoarele care se bat in piept ca sint cele mai bune din lume.De la Lauren Davis pana la D.Collins nivelul tenisului nu se vede in clasament.Valoarea multor jucatoare este mult peste clasament cum de altfel foarte multe jucatoare de top,nu merita locul ocupat...cea ce inseamna ca clasamentul nu este una corecta,este de conjunctura si de noroc...punctele sint puncte si jocul este cu totul altceva!!!

Vezi toate comentariile (19)
Comentează