SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

VIDEO+FOTO Simona Halep mai poate fi detronată de o singură jucătoare » Surpriză URIAȘĂ în prima zi de la Wimbledon!

FOTO: Reuters +5   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 02 iulie 2018 16:22

Donna Vekic (22 de ani, 55 WTA) a învins-o pe Sloane Stephens (25 de ani, 4 WTA) în turul I de la Wimbledon. 

Prima zi pe iarba londoneză a adus și prima mare surpriză. Finalista de la Roland Garros, Sloane Stephens, nu a avut răspuns în fața jocului sigur etalat de croată. 

În ciuda unui procentaj slab al punctelor jucate cu primul serviciu, doar 50 la sută, și ale celor 9 duble greșeli, Vekic a închis partida în doar 72 de minute, scor 6-1, 6-3.

87%
a fost procentajul punctelor câștigate de Vekic pe primul serviciu

Campioana de la US Open părea să revină în joc în actul secund. A reușit două break-uri, egalând la 3, apoi a pierdut definitiv contactul cu Donna. Croata a fructificat a patra minge de meci și se pregătește pentru înfruntarea din turul următor împotriva câștigătoarei meciului dintre slovaca Viktoria Kuzmova și suedeza Rebecca Peterson.

Sloane Stephens și Caroline Wozniacki erau singurele care o puteau detrona pe Simona Halep la sfârșitul celor două săptămâni de la Wimbledon. Vezi AICI ce trebuie să facă Halep pentru a rămâne numărul 1 WTA.

Vezi și: Debut perfect la Wimbledon! Sorana Cîrstea și Alexandra Dulgheru au obținut victorii fantastice

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
ray51
ray51  •  03 Iulie 2018, 10:56

Cine te scapa de Caroline, merita o strangere sincera de mana. Hai ca poti!

10155633308976552
Cornel Perju  •  02 Iulie 2018, 21:36
Postat de adi_stelistul pe 02 Iulie 2018, 18:21

Mai dragule, nu mai vorbi prostii, serios! Daca Svitolina in turul 3 e pentru tine "tragere la sorti mai mult decat confortabila" mai gandeste-te. Iar faza cu semifinala in care Wozniacki se face pres e tare de tot. Mai intai ca Serena si Caro se pot intalni in sferturi, eventual, in niciun caz in semifinale si apoi pentru ca ideea ca daneza s-ar lasa batuta ca sa ii faca placere Serenei e o mica ideea inepta. Poate o aprofundezi.

pai Svitolina e jucatoare aia care a luat bataie de 2 ori de la Burzarnescu in ultima luna. Svitolina nu prea conteaza in turneele de grand slam. Oricum incearca WTA si a sponsorilor de a o impinga pe Serena in fata este ridicola. Se vede de la o posta ca nu mai poate juca

100002473541087
Danut Ognean  •  02 Iulie 2018, 20:21

ha ha ha!haterii contestatari ai simonei sunt din nou in doliu!fortza simona

Vezi toate comentariile (9)
Comentează