SPORTURI  »  TENIS  »  WTA INDIAN WELLS

VIDEO Halep a pierdut cu Serena, dar a câștigat admirație » Lovitura zilei reușită de Simona

Foto: Gulliver/GettyImages
Foto: Gulliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 17 martie 2016 21:25

Simona Halep a fost eliminată în sferturile de finală ale turneului de la Indian Wells de Serena Williams, scor 4-6, 3-6.

Chiar dacă a pierdut meciul, jucătoarea din România a ieșit în evidență datorită unei lovituri de excepție. În primul set, la scorul de 5-4 (40-15) pentru Serena, Simona a lovit în cros după un schimb mai lung de mingi.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
941605989268834
Marian Iftimie  •  18 Martie 2016, 09:40

Mda..pacat ca loviturile nu se puncteaza WTA...anul acesta nu o vad intr o semifinala de GS..

sakamoto
sakamoto  •  18 Martie 2016, 09:12

In tenisul feminin exista cam cel putin15-20 tenismene, care au nivelul valoric peste ceea ce joaca Simona Halep. Nu merge mereu jocul bazat pe retur, trimis obsedant pe mijlocul terenului. drept in racheta adversarei, asteptind cu stoicism greseala acesteia. Si atletism de performantza-alergarea dupa mingile trimise de adversare-pina la epuizare. Daca mai adaugam debilitatea primului serviciu-trimite mingea cu maxim 140KM/H, cind majoritatea adversarelor o izbesc cu 170-180 KM/H. Returul Simonei este la fel de moale. Cu ani in urma Andre Agassi, la 18 ani a uimit lumea tenisului cu talentul sau. Dar nu reusea mare lucru, din cauza slabiciunii fizice. Cineva l-a sfatuit sa munceasca mult la sala de fortza, pt a putea trimite mai rapid mingea in terenul adversarilor. A lasat toate la o parte si s-a antrenat o luna de zile exclusiv, in sala de fortza. A tras de el, Andre Agassi la capitolul fizic si a obtinut cel mai bun retur din tenis, la vremea lui. Simona-la fel toate cele care joaca tenis din Romania-trebuie sa adopte retzeta de succes a lui Agassi. Daca doresc cu adevarat sa obtina ceva in tenis. Daca nu, vor trage mitza de coada, ca si pina acum.

sexilian
sexilian  •  17 Martie 2016, 22:47

In articol cred ca e vorba de o faza din alt meci,schimbati filmul papagalilor putinariti.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează