SPORTURI  »  TENIS  »  WTA SEUL

VIDEO Irina Begu încheie o săptămână excelentă la Seul! Ce poziție va ocupa de săptămâna următoare

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 septembrie 2018 17:43

Irina Begu (55 WTA) a fost eliminată de grecoaica Maria Sakkari (32 WTA), scor 3-6, 6-4, 4-6, în sferturile de finală ale turneului de la Seul.

Cele două ore ale partidei din sferturile de finală, contra polonezei Agnieszka Radwanska, și-au spus cuvântul în decisivul de astăzi. Irina a cedat primul set după 46 de minute. Românca și-a ridicat nivelul serviciului în setul secund, jucând nu mai puțin de 74 la sută dintre mingi cu primul serviciu. Begu a avut nervii tari în momentele cheie, salvând 5 mingi dintre cele 6 avute de Sakkari, și a împins partida în decisiv.

Ultimul act a fost agonizant. Irina a ratat 3 șanse de break în primul game de serviciu al grecoaicei, apoi a cedat pe fondul unor greșeli neforțate. Sakkari a profitat de erori și a închis înfruntarea după 2 ore și 48 de minute, scor 6-3, 4-6, 6-4.

La începutul acestei luni, Irina Begu s-a despărțit de Adrian Cruciat și Artemon Apostu Efremov, oamenii care au pregătit-o în ultimele 5 sezoane. Vezi detalii AICI. Datorită performanței de la Seul, Irina Begu va urca două poziții în clasamentul WTA, până pe locul 53. 

  • Maria Sakkari, a treia favorită de la Seul, va juca în semifinale împotriva olandezei Kiki Bertens (12 WTA).

Vezi și: Simona Halep, traseu dificil la Wuhan » O așteaptă meciuri tari pe liderul WTA

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează