SPORTURI  »  TENIS  »  WTA CINCINNATI

VIDEO Motivatorul Cahill! Antrenorul Simonei Halep a fost din nou la înălţime: "Refuză, refuză!" » A urmat un set categoric

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 august 2016 09:43

Simona Halep a revenit spectaculos în primul set jucat contra polonezei Agnieszka Radwanska, după ce a fost condusă cu 4-0, iar la pauza dintre seturi a apelat la sfaturile lui Darren Cahill.

Deși Simona i-a răspuns doar prin aprobări făcute cu o mișcare a capului, Darren Cahill a continuat să o încurjeze și i-a transmis să păstreze ritmul de joc de la finalul primului set și să nu se complice.

"Refuză să pierzi! Refuză să ratezi! Haide! Nu complica lucrurile mai mult decât trebuie. Continuă să faci lucrurile simplu. Când primești o minge scurtă și ai timp să accelerezi, fă-o. Ai un bun echilibru între ofensivă și defensivă în acest moment, păstrează-l!

Dar, mai mult decât orice, vei câștiga acest meci cu mintea ta, cu sufletul și cu picioarele. Nu norocul îți va câștiga acest meci, victoria va veni din interiorul tău", i-a transmis Cahill Simonei.

După această intervenţie, Simona Halep a mai pierdut un singur game.

Iată mai jos momentul cu discuția dintre cei doi:

Halep a învins-o pe Radwanska în două seturi, 7-5/6-1, iar în semifinale va juca împotriva locului 2 WTA, Angelique Kerber. Meciul va avea loc în această seară, de la ora 21:30.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
timm
timm  •  20 August 2016, 19:42
Postat de nope pe 20 August 2016, 12:05

am stiut si la 0-4 pentru radwanska ca tot simona va castiga, chiar nu avea cum sa piarda . pacat nu nu am putut pune la pariuri in mom ala :)) azi victorie in 3 seturi cu kerber .

2 seturi.

1429283900726653
Niculae Blaga  •  20 August 2016, 19:19

O TATA O TOAPA ANTIROMANCA !!

ticbis
ticbis  •  20 August 2016, 14:07
Postat de Valeriu Ciocarlie pe 20 August 2016, 12:06

nu neaga nimeni un sfat bune, dar de jucat ea joaca. Asa sunteti voi dela gsp sportivul e nimeni .sunteti jalnici , cei mai slabi ziaristi. Nivel de Sumudica....

La nivelul asta de performanta in tenis, un antrenor nu trebuie sa-i explice in pauza de un minut dintre ghemuri elevei sale cum sa faca priza pe racheta sau cum sa dea efect mingei. Un antrenor bun e cel ce-si consiliaza sportiva din punct de vedere psihologic, cel ce ii da incredere, o calmeaza, o incarca cu energie psihica pozitiva si o face sa creada in puterea si sansele ei. Sfaturile lui sunt strict de natura mentala si de tactica, nimic mai mult. Lucrurile astea pot parea banale si fara sens, dar prin ele un antrenor bun isi poate conduce eleva spre victorie. Hai Simona!!!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close