SPORTURI  »  TENIS  »  INDIAN WELLS

VIDEO Naomi Osaka, pusă pe glume la Indian Wells: „Striga întruna: «Termină odată meciul!»”

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 martie 2019 10:34

Naomi Osaka (21 de ani, 1 WTA) a trecut de Kristina Mladenovic (25 de ani, 65 WTA), scor 6-3, 6-4, și continuă drumul pentru apărarea locului 1 WTA. La final, japoneza a fost pusă pe glume. 

  • Halep este singura care o mai poate detrona pe Osaka. Pentru asta, Simona trebuie să câștige turneul, iar Naomi să nu ajungă în finală. 
  • Halep joacă diseară, de la 21:00, contra ucrainencei Kateryna Kozlova. Partida e liveTEXT AICI și în direct pe TV Digi Sport 2.

„Nu am mai fost niciodată în postura asta, să îmi apăr titlul câștigat. Am avut emoții mari de tot. Mă bucur că am scos-o la capăt. Ultima dată am pierdut în lui Mladenovic, așa că totul e deja un bonus. E o jucătoare excelentă.

Acum vreau să îi salut pe cei 3 copilași din dreapta arenei, cred că au plecat acasă deja. De fiecare dată când pornea muzică se ridicau și dansau. Erau atât de drăguți!

Ah, mai e și tipul care spunea întruna: «E incredibil de frig, vreau să merg acasă. Termină odată meciul!».

Iubesc publicul de aici. Cred că pentru astfel de momente trăiești, în care primești gratitudinea fanilor. Sper să devin un model pentru tinerii care vor să facă primii pași în tenis”, a declarat Osaka la finalul partidei. 

Vezi și: 

Au rămas doar două: Halep e singura care o poate detrona pe Osaka! Calcule extrem de simple după meciurile de azi-noapte

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează