SPORTURI  »  TENIS  »  MADRID

VIDEO Primul meci pierdut de Simona Halep în luna mai

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 03 mai 2018 21:25

Simona Halep a participat la un turneu demonstrativ la Madrid, însă a fost învinsă de Kristina Mladenovici. Liderul WTA a cedat cu 2-0 la game-uri.

N-a fost tocmai un meci de tenis obișnuit pentru că acest turneu se desfășoară pe echipe, iar un meci are două game-uri și în caz de egalitate se ajunge la tie-break.

Din echipa Simonei, unde românca a fost căpitan, au mai făcut parte Juan Martin del Potro, Carla Suarez și Jack Sock. Adversari le-au fost Feliciano Lopez, Vika Azarenka, Richard Gasquet și Kristina Mladenovici.

Jucătorii vor fi împărțiți în două echipe și se vor lupta pentru 100.000 de euro. Organizatorii vor dona 50.000 de euro luptei pentru violențele domestice.

Mâine, Halep își va afla adversara din turul 1 al turneului dotat cu premii totale de 6,7 milioane de dolari. Simona este favorita numărul 1 a competiției patronate de Țiriac, în timp ce Serena Williams a anunțat că nu va participa.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează