SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DE LA STUTTGART

VIDEO SHOT OF THE DAY! » WTA a stabilit: Simona Halep a oferit cel mai tare punct al zilei!

Articol de GSP - Publicat joi, 23 aprilie 2015 09:24

Simona Halep a învins-o pe Garbine Muguruza, scor 3-6, 6-1, 6-3, și s-a calificat în "sferturile" turneului de la Stuttgart.

În setul trei, la scorul de 2-2, Simona Halep a cîștigat game-ul cu o lovitură la care Muguruza nu a avut nici o șansă.

După un schimb lung, Halep se afla într-o poziție dificilă, în colțul terenului. Cu toate acestea, românca a reușit o lovitură de dreapta în diagonală, iar Muguruza nu a mai putut ajunge. WTA a decis că aceasta este lovitura zilei la turneul de la Stuttgart!

VIDEO SHOT OF THE DAY

Citește și: Misiune uşoară! Cu cine joacă Simona Halep în sferturi la Stuttgart » Care este scorul întîlnirilor directe

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
muncaladomiciliu
muncaladomiciliu  •  25 Aprilie 2015, 17:20

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ftwraku
ftwraku  •  23 Aprilie 2015, 17:40
Postat de ralffy_mr pe 23 Aprilie 2015, 15:06

Sa vinaaaaa DNA -ul sa va ridice pe toti!!! libertate de exprimare mai ceva ca pe vremea lui Ceausescu!!!

Ce ***....poi DNA de azi reprezinta plozii vechilor comunisti de acum 25 de ani...Macovei,Kovesi,toti care au reprezentat justitia,procuratura,au avut parinti in functii inalte in sistemul de justitie ceausist....Iar cea mai mare MAFIE in Romanai este la DNA. De aia in Romania se acheteaza cum se ancheteaza,in 90%din cazuri gainarii iar dosarele sunt facute in asa fel in cat sa lase loc de interpretari,de aia statul Roman cheltuie aproape 100.000 de euro cu un dosar finalist cu condamnare facut de DNA,de aia statul roman nu recupereaza nici macar 10%din prejudiciu,de aia intra aia si stau la bulau in fel si fel de conditii gen Vantu si dupa 2-3 ani raman cu banii facuti prin nenorocirea altora,de aia justitia in Romania se face doar cand li se scoala unora,de aia in Romania interlopii sunt mai protejati decat ceateanu de rand....Nici in parlamentui Romaniei nu gasesti atata mafie si atatia securisti precum la DNA si SRI....si putinii care vor sa lucreze,gen procurorii aia care au incercat sa o ancheteze pe Udrea cand Base era la putere,sunt trasi pe linie moarta....Udrea a fost lasata sa fure zeci de milioane,sa *** alte sute prin stadioane facute in panta .... de aia avem stenograme din 2010 ,de aia sunt dosarele facute la comanda....In functie de interes,judeca ...daca nu,asta e... DNA si SRI-ul este cancerul romaniei...Niciodata nu vom avea o Romania curata atata timp cat timp copiii comunistilor de acum 25 de ani au acaparat DNA,SRI-ul ....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ralffy_mr
ralffy_mr  •  23 Aprilie 2015, 15:06
Postat de ralffy_mr pe 23 Aprilie 2015, 15:03

incredibil *** pe acest forum intelectual; au ajuns sa fie banati :)

Sa vinaaaaa DNA -ul sa va ridice pe toti!!! libertate de exprimare mai ceva ca pe vremea lui Ceausescu!!!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează