SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP

VIDEO Simona Halep dezvăluie ce a pățit după un meci cu Maria Sharapova: "Am depășit limita normalului"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 iulie 2018 18:23

Simona Halep, locul 1 WTA, a vorbit despre partida contra rusoaicei Maria Sharapova, locul 21 WTA, din semifinalele turneului de la Roma, din acest an.

Simona a câștigat meciul după ce a pierdut primul set, scor 4-6, 6-1, 6-4, și s-a calificat în finală. Ulterior, Halep a pierdut categoric ultimul act, scor 0-6, 4-6, cu Elina Svitolina, locul 4 WTA.

"La Roma am jucat foarte bine. Când m-am bucurat atât de exploziv după meciul cu Maria Sharapova, am depășit limita normalului. Probabil de aceea nu am putut să mă adun pentru următorul meci. Finala a fost un dezastru complet. A fost un meci foarte slab", a declarat Simona Halep la Eurosport.

*bucuria Simonei Halep poate fi văzută la minutul 07:14

Citește și: NU Serena, NU Sharapova și NU Muguruza! Cine e jucătoarea care îi dă coșmaruri Simonei Halep: "E cel mai greu cu ea"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
valeri_gazaev100
valeri_gazaev100  •  18 Iulie 2018, 19:27

Nici meciul cu Sharapova n-a fost de o calitate deosebita, rusoaica a imprastiat nefortate in momentul in care avea conducerea in meci. E drept, Sharapova de acum e mult mai slaba fata de Masha din urma cu 9-10 ani. In finala dezastru. Asemanator cu ce s-a intamplat la Wimbledon.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close