SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

VIDEO Simona Halep poate pune mâna pe un premiu consistent la final de an! Sume amețitoare puse în joc de WTA

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 septembrie 2019 18:37

Simona Halep (27 de ani, 6 WTA) e gata să facă uitat rezultatul sub așteptări de la US Open, unde a fost eliminată în turul III, fiind pregătită să atace cu bateriile încărcate la maximum segmentul asiatic din calendar.  

Halep va participa la Wuhan (22-29 septembrie) și Beijing (30 septembrie - 6 octombrie), iar prezența la cele două prestigioase turnee din China îi poate genera Simonei Halep un substanțial bonus financiar din partea WTA. 

Motivul? Jucătoarele care participă la toate turneele Premier Mandatory și Premier 5 de pe durata unui an calendaristic primesc anumite bonificații din partea WTA, bineînțeles în funcție de locul ocupat în clasament.  

Astfel, raportându-ne la poziția actuală, locul 6 în clasamentul WTA, Simona ar primi 350.000 de dolari la finalul anului. 

Premiul ar putea crește în funcție de locul ocupat în ierarhie: 450.000 de dolari pentru locurile 4-5, 650.000 de dolari pentru locul 3, 700.000 de dolari pentru locul 2 și 1 milion de dolari pentru primul loc, poziție de care Halep e deocamdată departe. Vezi AICI clasamentul WTA!

33,228,806 $a câștigat Simona Halep din premii de-a lungul carierei. E locul 5 all-time în această ierarhie

Competițiile Premier Mandatory: Indian Wells Miami, Madrid, Beijing 
Competițiile Premier 5: Dubai, Roma, Toronto, Cincinnati, Wuhan

2019 e anul în care Simona Halep și-a adjudecat cel de-al doilea triumf în turneele de Mare Șlem. La Wimbledon, învingând toate pronosticurile specialiștilor, românca a învins-o incredibil pe Serena Williams, scor 6-2, 6-2. 

5,276,367 $și-a adjudecat Simona Halep în 2019, din premii

Vezi și: 

WOW! Bianca Andreescu, recompensată cu un superbolid de lux după triumful răsunător de la US Open » Cadoul primit din partea BMW

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
argus
argus  •  16 Septembrie 2019, 02:12

O "sa puna mana pe premiu..." doar cand va intra pe teren fara "dureri, care sunt normale..."! Incapatanata, super-talentata Simona, intra pe teren accidentata de parca ar fi sclav, obligat sa intre in "groapa cu lei", chiar daca are probleme medicale! Nu a invatat nimic din toata perioada asta, in care nu a fost turneu in care sa nu declare "dureri care-s...normale" ?! Andreescu a stat 2 luni de zile, revenind pe teren insanatosita (acum este, din pacate, iar accidentata, si, cuminte, bine sfatuita, renuntat la turnee pana se va insanatosi). isi pune speranta in revenirea lui Daren? Si ce daca revine? Cum remarca CTP, Simona o sa-l ignore iarasi, uitandu-se prin tribuna, numai la cle ce-i vorbeste, nu! Simona nu vrea (ca poate) sa iasa din steriotipul jocului, nu vine la fileu, se descurajeaza la primul dropshot nereusit si, nu in ultimul rand, nu se poate baza inca, pe serviciu (nu numai pe primul! O critic? Puteti spune si asa, dar este o critica ce se vrea constructiva! Toti cei ce nu stiu decat sa o laude, nu o ajuta, dimpotriva! PS Buzarnesu, o Simona la alta scara (valorica si comportamentala) are aceiasi "boala", intra pe teren plina de tot soiul de bandaje, incapatanata, nu realizeaza ca "bate pasul pe loc mergand "la ciupeala" unui bonus, "cat de ic", dar sa fie..")!

1017226401642400
Giorgio Rizzo  •  15 Septembrie 2019, 22:21

speedyhalepinia , si tu ti-ai calcat creierul cu fierul de calcat?

139267110657360
Doru Mircea  •  15 Septembrie 2019, 10:01

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează