SPORTURI  »  TENIS  »  BRD NĂSTASE-ŢIRIAC TROPHY

Vizite în premieră » Şapte tenismeni vin pentru prima dată la BRD Năstase-Ţiriac Trophy

Articol de , - Publicat joi, 12 aprilie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 11 aprilie 2012 22:22

Cîţiva jucători importanţi vin pentru întîia oară în turneul de la Bucureşti. Cel mai cunoscut dintre ei este Marcos Baghdatis, fost numărul 8 ATP


Schimbarea datelor de desfăşurare a turneului BRD Năstase-Ţiriac Trophy a produs şi modificări de distribuţie. Nu va mai fi inflaţie de spanioli şi argentinieni, ca în anii trecuţi. De fapt, nu este înscris nici unul pe lista care permite acceptarea directă pe tabloul principal, ei preferînd să meargă la concursul de la Barcelona, din aceeaşi săptămînă. În compensaţie însă, au preferat Bucureştiul tenismani care l-au evitat la ediţiile precedente, în special din cauza poziţionării în calendarul ATP.

Sînt şapte jucători valoroşi care vor participa în premieră la open-ul de la Arenele BNR. Marcos Baghdatis (foto), fost numărul 8 mondial şi finalist la Australian Open 2006, este printre ei. De asemenea, Victor Troicki, cel care a adus punctul decisiv pentru Serbia în finala Cupei Davis 2010. Vin, de asemenea, veteranul Xavier Malisse, semifinalist la Wimbledon 2002, israelianul Dudi Sela, cu părinţi născuţi în România, croatul Ivan Dodig, cîştigător la Zagreb anul trecut, experimentatul francez Julien Benneteau şi germanul Philipp Petzschner, cu bune rezultate şi la dublu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează