SPORTURI  »  TENIS  »  EVENIMEN

FOTO Week-end plin pentru Mouratoglou » A sărbătorit alături de soție și a lăudat obsesiv o jucătoare: „Linda în India!”

Patrick Mouratoglou și soția Ada au sărbătorit în week-end zilele de naștere ale celor două fete. Antrenorul a fost cu ochii și pe Linda Fruhvirtova (17 ani, 74 WTA), câștigătoare la turneul de la Chennai. +8   FOTO
Patrick Mouratoglou și soția Ada au sărbătorit în week-end zilele de naștere ale celor două fete. Antrenorul a fost cu ochii și pe Linda Fruhvirtova (17 ani, 74 WTA), câștigătoare la turneul de la Chennai.

Articol de GSP - Publicat luni, 19 septembrie 2022 16:46 / Actualizat luni, 19 septembrie 2022 16:51

Patrick Mouratoglou și soția Ada au sărbătorit în week-end zilele de naștere ale celor două fete. Antrenorul a fost cu ochii și pe Linda Fruhvirtova (17 ani, 74 WTA), câștigătoare la turneul de la Chennai. 

Patrick Mouratoglou are mai mult timp liber, după anunțul făcut de Simona Halep. Dubla campioană de Grand Slam nu va mai juca niciun meci în anul 2022. În week-end, antrenorul francez a sărbătorit alături de familie. Cele două fiice pe care le are cu frumoasa Ada au împlinit 3, respectiv 6 ani. 

+4 FOTO

Patrick Mouratoglou, laude pentru Linda Fruhvirtova

Mouratoglou nu a putut sta departe nici de tenis. A urmărit turneul de la Chennai, India, câștigat de Linda Fruhvirtova. Cehoaica în vârstă de 17 ani este o prezență constantă la Academia francezului de pe Coasta de Azur. 

Patrick a postat mai multe mesaje pe rețelele de socializare despre acest eveniment: „Linda in India! Revine de la 1-4, 30-40, în decisiv și câștigă turneului!” sau „Primul dintre multe care vor urma! Felicitări, Linda!”.

VIDEO Firicel Tomai, fostul antrenor al Simonei Halep: „Dacă o ține fizicul, poate câștiga orice turneu!” + „Mouratoglou vrea să fie mereu în centrul atenției”

Citește și alte știri din tenis: 

Irina Begu, campioană la Țiriac Foundation Trophy! » Românca nu a pierdut niciun set pe durata întregului turneu

O fostă finalistă de Grand Slam a trăit în teroare: „A fost cumplit cât timp m-a antrenat tatăl meu. Mă ataca mereu, ne certam săptămânal”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (2)
267890
267890  •  21 Septembrie 2022, 09:34

Nu pot să cred că nu era și Halep pe-acolo.

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  20 Septembrie 2022, 12:11

Linda Fruhvirtova este o mare campioana in devenire ...mult mai mare decat Halep ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează