SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Wim Fissette, uluit de jocul Simonei Halep de la Roland Garros: "Este cea mai bună jucătoare din lume pe zgură! E marea favorită"

Foto: Raed Krishan / Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan / Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 iunie 2018 10:29

Wim Fissette, fostul antrenor al Simonei Halep, are doar cuvinte de laudă la adresa liderului mondial WTA, dar explică și ce trebuie să facă actuala sa jucătoare, Angelique Kerber, în meciul de la Roland Garros.

"Încă de la început am spus că Simona este marea favorită la câştigarea turneului de la Roland Garros. Este cea mai bună jucătoare din lume pe zgură. A demonstrat asta împotriva lui Mertens, chiar dacă belgianca nu avea experienţă împotriva jucătoarelor din top 20.

Halep este însă foarte solidă! Îşi obligă adversarele tot timpul să caute liniile pentru a o depăşi. Este clar că Angie are o şansă mai mare pe iarbă în faţa Simonei. Dar va trebui să joace inteligent şi să găsească un echilibru între jocul agresiv şi răbdare. Nu va fi uşor, dar trebuie să creadă", a declarat Fissette.

Wim Fissette și Simona Halep și-au încheiat conturile în 2014, când antrenorul a spus că românca l-a anunțat de despărțire printr-un SMS.

Simona Halep și Angelique Kerber vor juca astăzi, de la ora 15:00, în direct la Eurosport și liveTEXT pe GSP.ro.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close