SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON 2021

Cele 6 românce și-au aflat adversarele de pe tabloul principal de la Wimbledon

Sportivele din România și-au aflat astăzi adversarele de pe tabloul principal de la Wimbledon 2021.
Sportivele din România și-au aflat astăzi adversarele de pe tabloul principal de la Wimbledon 2021.

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 iunie 2021 15:44 / Actualizat vineri, 25 iunie 2021 16:06

Sportivele din România și-au aflat astăzi adversarele de pe tabloul principal de la Wimbledon 2021. 

La a 12-a participare din carieră la Wimbledon, Sorana Cîrstea (45 WTA) va avea o adversară accesibilă în primul tur, pe Samantha Murray Sharan (33 de ani, 225 WTA), beneficiară a unui wild-card. Irina Begu (79 WTA) a avut și ea șansă. Așteaptă terminarea calificărilor pentru a afla ce adversară primește. 

Sportivele din România, traseu dificil la Wimbledon 2021 

Patricia Țig (62 WTA) nu a fost la fel de norocoasă și va da peste rusoaica Daria Kasatkina (34 WTA) în primul meci. Ana Bogdan (92 WTA) trebuie să treacă în primul tur tot de o rusoaica, Anastasia Pavlyuchenkova (19 WTA), proaspăta finalista de la Roland Garros. 

Mihaela Buzărnescu (148 WTA) va înfrunta una dintre cele mai bune jucătoare din istora turneului londonez, pe Venus Williams (112 WTA). 

Monica Niculescu, pe tabloul principal la Wimbledon 

România va mai avea o reprezentantă pe tabloul de simplu feminin de la Wimbledon. Monica Niculescu (193 WTA) nu a avut emoții în disputa cu Kristie Ahn (118 WTA), pe care a învins-o în două seturi, scor 7-5, 6-1. 

Stilul neconvențional al sportivei din România a dat roade pe iarba londoneză în trecut. În 2015, Niculescu a ajuns până în turul 4. Este cea mai bună performanță pe care a atins-o într-un turneu de Grand Slam.

Citește și alte știri din tenis: 

Simona Halep s-a retras de la Wimbledon! Prezența la JO e sub semnul întrebării

FOTO Apariție-surpriză la antrenamentul lui Halep » Simona a oprit totul și l-a rugat pe Cahill să facă o poză

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
andrei.33
andrei.33  •  25 Iunie 2021, 21:08

Cum s-a demonstrat ca tenisul nu va mai exista in romania cateva zeci de ani dupa Simona? Suntem in 2050 si nu stiu eu? Faultezi logica, monser.

reteleanu
reteleanu  •  25 Iunie 2021, 16:35

poate sorana sa treaca un tur. begu n-are sansa pe iarba cu oricine ar juca, iar celelalte fete sunt deja afara. din pacate, se demonstreaza (si lipsa comentariilor o arata) ca dupa simona tenisul nu va mai exista in romania pentru alte cateva zeci de ani.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează