SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

WIMBLEDON. Maria Sharapova e compătimită după eliminarea prematură: "Are o țintă pe spate" + Anunță sfârșitul unei generații

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 05 iulie 2018 11:03

Kim Clijsters, cvatruplă campioană de Mare Șlem, crede că a venit momentul ca noul val de jucătoare să își depășească idolii. 

Eliminarea în premieră a Mariei Sharapova în primul tur de la Wimbledon a surprins-o pe Kim Clijsters. Noul mentor al Soranei Cîrstea (vezi detalii aici) așteaptă de mult timp clipa în care jucătoarele tinere să scape de trac în fața jucătoarelor din vechea hardă. 

"Îmi imaginez că nu este o situație tocmai roz pentru Sharapova. I-am văzut documentarul și i-am citit toate declarațiile de după suspendare. E dificil să te te arate oamenii cu degetul pe stradă.

Când ești Serena sau Sharapova, ai o țintă pe spate. Jucătoarele din noul val, cele care au crescut idolatrizându-le, sunt capabile acum să le învingă. Nu se mai tem", a declarat Kim pentru The Guardian.

4titluri de Mare Șlem are Kim Clijsters în palmares (Australian Open 2011 și US Open 2005, 2009, 2011)

Vezi și: După Simona Halep, potopul! Serena Williams a comentat situația bulversantă de la Wimbledon

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
merace
merace  •  05 Iulie 2018, 20:02

Din cate am vazut in siturile de tenis din alte tari, Sharapova nu e atat de detestata pentru chestia cu dopingul, ca in Romania. Probabil la noi exista mai multa lume contra ei fiindca nu o poate ierta ca a batut-o pe Simona in finala de la Roland Garros in 2014... :)

whiteredarad
whiteredarad  •  05 Iulie 2018, 13:14

In orisice domeniu, dar , in sport, in tenis, mai ales, o pauza mare te lasa mult in urma. Si Sharapova si Serena nu mai sint-azi- ceea ce au fost. Nu le vad sa mai aiba motivatia dedinainte. Serena a trait din forta, ( are extrem de mare forta fizica, pentru o femeie- asta o tine azi..),dar azi deplasarea ei este sub minimul necesar. Ambele "vreau" dar nu prea mai pot. Sharapova, arata -fizic-...cam la fel, dar si-a pierdut supletea si increderea. Nu vor mai fi ce au fost,...probabil...niciodata .

anne1970_ar
anne1970_ar  •  05 Iulie 2018, 13:10

Sa nu o mai plangem. Nu are legatura cu sportul , s-a dopat cu scopul de a trisa. Ce rost mai au discutiile? In mod normal trebuia suspendata pe viata.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close