SPORTURI  »  TENIS  »  WTA CINCINNATI

WTA CINCINNATI // Simona Halep și-a aflat adversara din turul II: urmează un duel în premieră

Simona Halep // foto: Reuters
Simona Halep // foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 13 august 2019 19:58

Simona Halep (27 de ani, 4 WTA) și-a aflat în urmă cu scurt timp adversara din turul II al turneului WTA de la Cincinnati. Românca o va înfrunta pe rusoaica Ekaterina Alexandrova (24 de ani, 43 WTA). 

  • Duelul Simona Halep - Ekaterina Alexandrova va avea loc miercuri seara, la o oră ce va fi anunțată ulterior de organizatorii turneului american!

Rusoaica a trecut fără emoții în primul tur de Carla Suarez Navarro (30 de ani, 29 WTA), scor 6-4, 6-1, după un meci care a durat doar 57 de minute. 

Astfel, dorința româncei nu se vede îndeplinită, Halep mărturisind recent că ar fi preferat s-o înfrunte pe Suarez Navarro în turul II: „Cu Carla, toate meciurile au fost grele, dar ştiu cum să joc, să muncesc pentru fiecare punct şi o să joc cel mai bun tenis ca să câştig. Carla îmi dă ritm. Şi top-spin-ul ei ajută foarte mult să îţi intri în mână la un turneu”, spunea Halep. 

Confruntarea din turul II va fi o noutate absolută pentru Halep, care n-a mai întâlnit-o niciodată pe Alexandrova în circuit. Jucătoarea născută în Rusia are un titlu WTA, iar acum se află la cea mai bună clasare a carierei, locul 43.

WTA CINCINNATI // Simona Halep și-a aflat adversara din turul II: urmează un duel în premieră
  • Ekaterina Alexandrova // foto: Guliver/Getty Images

Halep vine după abandonul din sferturile de la Toronto cu Marie Bouzkova (21 de ani, 53 WTA), la scorul de 4-6 în primul set. Durerile de la tendon au împiedicat-o să ducă meciul la bun sfârșit, prezența la turneul de la Cincinnati fiind o bună perioadă de timp sub semnul incertitudinii. Totuși, semnalele primite după efectuarea tratamentelor de recuperare sunt unele pozitive.

Vezi și: 

Simona Halep, laude pentru Bianca Andreescu, după succesul de la Rogers Cup: „Este o luptătoare”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
tatiana19
tatiana19  •  14 August 2019, 11:54

Succes Simona! Asteptam o noua victorie! Sanatate multa!

haxor
haxor  •  14 August 2019, 05:54
Postat de spritz123 pe 13 August 2019, 21:57

'iubi" ce zice? s-a inteles cu socru..la cate seturi ? noroc ca tras tare..dar nu au zis de ce si cum :))

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

spritz123
spritz123  •  13 August 2019, 21:57

'iubi" ce zice? s-a inteles cu socru..la cate seturi ? noroc ca tras tare..dar nu au zis de ce si cum :))

Vezi toate comentariile (5)
Comentează