SPORTURI  »  TENIS  »  WILDCARD

WTA, comunicat oficial pe scandalul stârnit de revenirea Mariei Șarapova în circuit

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 14 martie 2017 10:29

Maria Șarapova (29 de ani) va reveni în circuitul WTA cu ocazia turneului de la Stuttgart, după o suspendare de 15 luni pentru faptul că a fost depistată pozitiv cu meldonium, în ianuarie 2016.

WTA a dat publicității un comunicat în care anunță că jucătoarea are dreptul de cere participări nelimitate prin wildcard, având în vedere faptul că este fostă câștigătoare de Mare Șlem și la Turneul Campioanelor. 

"Câștigătoare a cinci turnee de Mare Șlem, Maria Șarapova devine eligibilă pentru a participa la turneele WTA miercuri, pe data de 26 aprilie, după o suspendare de 15 luni.

În calitate de fostă câștigătoare de Gland Șlem și câștigătoare a Turneului Campioanelor, Șarapova poate cere un număr nelimitat de wildcarduri, inclusiv la turneul din Stuttgart , unde rusoaica își va marca revenirea.

În conformitate cu regulile WTA și ale programelor antidoping, Șarapova poate participa la un turneu în săptămâna în care i se sfârșește suspendarea, în condițiile în care primul meci pe care este programată să îl joace are loc în ziua sau după ziua în care este eligibilă pentru a reveni la competiții" comunicat WTA, citat de agenția rusă TASS

Primele turnee la care va evolua rusoaica sunt cele de la Stuttgart, Madrid și Roma, pentru care a primit wildcarduri, ceea ce a stârnit nemulțumirea altor jucători profesioniști.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
indolentu
indolentu  •  14 Martie 2017, 16:04

i auzi aici WTA a dat publicității un comunicat în care anunță că jucătoarea are dreptul de cere participări nelimitate prin wildcard, având în vedere faptul că este fostă câștigătoare de Mare Șlem și la Turneul Campioanelor. pai sa i dati ma si punctele din clasament inapoi si un wildcard deja de acum la turneu campioanelor si minim semifinale la tuatie turneele de gs ca doar ie fuosta cistigatoare ce mai.

indolentu
indolentu  •  14 Martie 2017, 16:00
Postat de tihi pe 14 Martie 2017, 15:08

Hai Sharapova,te asteptam !!! Ai lipsit atat ca nivel tehnic cat si ca farmec de pe terenurile de tenis !!!

si ca urlete nu i asa hihi?sau haha

tihi
tihi  •  14 Martie 2017, 15:08

Hai Sharapova,te asteptam !!! Ai lipsit atat ca nivel tehnic cat si ca farmec de pe terenurile de tenis !!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează