SPORTURI  »  TENIS  »  WTA DUBAI

WTA DUBAI // Surpriză uriașă: Angelique Kerber, trimisă acasă de Su-Wei Hsieh, jucătoarea care a eliminat-o pe Simona Halep la Wimbledon

Angelique Kerber // FOTO: Guliver/Getty Images
Angelique Kerber // FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 februarie 2019 16:13

Su-Wei Hsieh, 33 de ani, 31 WTA, a furnizat astăzi o surpriză imensă în turneul WTA Premier 5 de la Dubai. Jucătoarea din Taiwan a eliminat-o în trei seturi pe nemțoaica Angelique Kerber, 31 de ani, 7 WTA, scor 5-7, 6-4, 6-0.

Kerber, favorita numărul 5 a turneului, s-a chinuit în primul set, a fost condusă cu 0-2 și 4-5, dar a revenit până la urmă și s-a impus cu 7-5.

A urmat însă un comeback de senzație al jucătoarei din Taiwan, care a fost mai inspirată într-un set secund foarte echilibrat, câștigat cu 6-4.

Decisivul a fost la discreția lui Su-Wei Hsieh. Aceasta a profitat de căderea lui Angelique Kerber și s-a impus cu un devastator 6-0. E prima victorie reușită de ea în fața lui Kerber, care câștigase precedentele două întâlniri.

În sferturi, Hsieh se va duela cu învingătoarea partidei Alison Riske, 51 WTA, - Karoline Pliskova, 5 WTA.

Su-Wei Hsieh e jucătoarea care în iulie 2018 o elimina pe Simona Halep din turul III de la Wimbledon, după un meci în care a salvat o minge de meci a româncei și s-a impus cu 3-6, 6-4, 7-5.

Vezi și: SIMONA HALEP - LESIA TSURENKO // Simona e mulțumită, CTP avertizează: „Nu e ce trebuie”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
adi_stelistul
adi_stelistul  •  20 Februarie 2019, 17:05

S-a vazut inca de ieri, cu Jakupovic, ca Angie Kerber nu prea e in apele ei. A intors cumva de la 1-5 in primul set, salvand si doua mingi consecutive de set, dar uite ca azi nu i-a mai mers. Astfel de sincope apar in timpul unui sezon.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează