SPORTURI  »  TENIS  »  WTA ISTANBUL

Patricia Țig, declarație de dragoste pe teren, cu trofeul de la Istanbul în brațe: „Aș vrea să îți mulțumesc”

Patricia Țig, alături de soțul Răzvan Sabău și fiica Sofia +6   FOTO
Patricia Țig, alături de soțul Răzvan Sabău și fiica Sofia

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 septembrie 2020 20:10 / Actualizat duminica, 13 septembrie 2020 20:26

Patricia Țig (26 de ani) a câștigat finala turneului WTA de la Istanbul în fața canadiencei Eugenie Bouchard (26 de ani), scor 2-6, 6-1, 7-6 (7-4), iar la final a adresat cuvinte superbe soțului și totodată antrenorului său, Răzvan Sabău (43 de ani).

EUGENIE BOUCHARD - PATRICIA ȚIG 6-2, 1-6, 6-7 (4-7) » Patricia Țig câștigă primul trofeu al carierei, după un meci în care a avut 8 mingi de meci!

Sportiva româncă, care a urcat pe poziția 58 în clasamentul WTA după triumful de la Istanbul, a fost vizibil emoționată în timpul declarațiilor de la finalul partidei. Aceasta a dorit să își felicite adversara și i-a mulțumit soțului său pentru sprijinul pe care i l-a acordat mai ales în ultima perioadă, una dificilă pentru sportiva noastră. Marius Țig, tatăl Patriciei, a decedat în urmă cu 3 luni. 

„Vreau să o felicit pe Eugenie pentru o săptămână excelentă și pentru acest meci. A fost o luptă dură, mă bucur mult că am jucat amândouă atât de bine. Vreau să îi mulțumesc soțului și antrenorului meu. Sper să nu devin emoționată. Vreau să îți mulțumesc pentru tot sprijinul și pentru faptul că ai fost mereu alături de mine, indiferent de situație. De asemenea, vreau să le mulțumesc organizatorilor pentru că ne-au făcut să ne simțim ca acasă. Eu așa m-am simțit și sper să mă întorc la anul. Vă mulțumesc foarte mult”, a spus Patricia.

Patricia a mers apoi la soțul său, care o ținea în brațe pe fiica lor, Sofia. De altfel, primul gest al Patriciei imediat după finalul meciului a fost să meargă spre tribune, unde se afla Răzvan, pentru a-l săruta pe acesta!

Reacția lui Eugenie Bouchard

Canadianca Eugenie Bouchard, care s-a aflat aproape de primul său trofeu după 6 ani, a dat dovadă de fair-play la finalul meciului, felicitând-o pe Patricia. „WOW, ce meci! Vreau să îmi felicit adversara, a jucat foarte bine astăzi”.

FOTO Imagini din meciul Patriciei Țig cu Eugenie Bouchard

+2 FOTO

Alte știri din tenis:

WTA ROMA: Irina Begu și-a spulberat adversarele din calificări și a acces pe tabloul principal de la Roma

Simona Halep, singură contra valului condus de Osaka și Andreescu » Performanța remarcabilă reușită de româncă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
rocky2
rocky2  •  13 Septembrie 2020, 21:32

Bravo campioanei noastre!

tatiana19
tatiana19  •  13 Septembrie 2020, 20:43

Felicitari Patricia! Sper sa te vedem si la Roland Garros. Mult succes in continuare!

347655969058390
Ion Popescu  •  13 Septembrie 2020, 20:27

Comportament frumos din partea Mariei si a lui Eugenie. Diferit de cel urat al Tereziei din meciul precedent.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează