SPORTURI  »  TENIS  »  WTA LINZ

Duel de vis Simona Halep - Sorana Cîrstea? Cum se pot întâlni cele două la Linz

Simona Halep și Sorana Cîrstea s-ar putea întâlni în semifinalele turneului de la Linz.
Simona Halep și Sorana Cîrstea s-ar putea întâlni în semifinalele turneului de la Linz.

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 noiembrie 2021 14:04 / Actualizat duminica, 07 noiembrie 2021 14:08

Simona Halep (30 de ani, 22 WTA) și Sorana Cîrstea (31 de ani, 38 WTA) s-ar putea întâlni în semifinalele turneului WTA 250 de la Linz. 

  • Ultima oară când cele două s-au înfruntat într-un meci direct a fost în urmă cu 11 ani, în calificările de la Cincinnati. Sorana s-a impus atunci cu 6-2, 6-4. Anul acesta, tot la Cincinnati, cele două s-au antrenat împreună.

Aflate pe aceeași parte de tablou, cele două românce trebuie să treacă de câteva obstacole importante pentru a seta confruntarea așteptată de toți românii.

Simona Halep, favorită #2, cea pentru care competiția de la Linz va fi ultima a anului, are primul tur liber, urmând s-o întâlnească apoi pe învingătoarea din meciul Fiona Ferro (24 de ani, 105 WTA) - Aliaksandra Sasnovich (27 de ani, 88 WTA. Bielorusa e o adversară incomodă, a învins-o recent pe Halep, la Indian Wells.

Duel de vis Simona Halep - Sorana Cîrstea la Linz?

La orizont, Simona ar putea da peste Dayana Yastremska în sferturile de finală și peste Rebecca Peterson, Sorana Cîrstea sau Kudermetova în semifinale.

Sorana Cîrstea, favorită #6, debutează cu Kamila Rakhimova (20 de ani, 95 WTA) și ar putea s-o înfrunte pe Simona Halep în semifinale Condiția: să treacă ulterior și de Rebecca Peterson sau Veronika Kudermetova. 

Favorită principală a competiției, Emma Răducanu va avea  primul tur liber, urmând ca în runda secundă să întâlnească o jucătoare venită din calificări.

Simona Halep, primită ca o regină la Linz! Imagini cu sosirea româncei la turneul din Austria
WTA LINZ
Simona Halep, primită ca o regină la Linz! Imagini cu sosirea româncei la turneul din Austria

Simona Halep și-a setat obiectivele imediate: „Mă interesează altceva, nu clasamentul”

La plecarea din țară, Simona Halep a vorbit despre obiectivele setate pe termen scurt, dezvăluind că nu mai are deloc probleme cu accidentarea la spate care i-a dat bătăi de cap la Transylvania Open.

„Da, sunt OK! M-am recuperat, n-a fost o accidentare, a fost doar un blocaj cum am mai avut. Normal, în câteva zile îmi trece. Sunt bine acum! Vreau meciuri și sper să câștig câteva ca să îmi pot intra din nou în ritm. Îmi doresc să joc bine, la fel ca la Cluj, și să mă bucur! Până la urmă e ultimul turneu și nu am nicio așteptare majoră.

Cred că sunt departe de Top 20, nu cred că m-ar ajuta nici măcar titlul de la Linz. Pot spune că nu mă interesează foarte tare clasamentul în momentul de față. Mă interesează să îmi revin la ritmul meu și la nivelul pe care sunt convinsă că îl pot atinge din nou”, a declarat Simona Halep, conform Realitatea Sportivă.

VIDEO Ion Țiriac știe cum ar fi putut da lovitura Simona Halep: „Vai de mine și de mine! Ar fi făcut 160 de milioane de euro în plus!”

Citește și alte știri din tenis:

FOTO Simona Halep, primită ca o regină la Linz! Imagini cu sosirea româncei la turneul din Austria

Simona Halep, Emma Răducanu și Sorana Cîrstea au aflat cu cine joacă la Linz

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează