SPORTURI  »  TENIS  »  WTA LINZ

Simona Halep, Emma Răducanu și Sorana Cîrstea au aflat cu cine joacă la Linz

Simona Halep / Sursă foto: Guliver/Getty Images
Simona Halep / Sursă foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 noiembrie 2021 17:00 / Actualizat duminica, 07 noiembrie 2021 13:56

Simona Halep (30 de ani, 22 WTA), Emma Răducanu (18 ani, 21 WTA) și Sorana Cîrstea (31 de ani, 38 WTA) și-au aflat adversarele și traseul potențial la turneul WTA de la Linz, care se dispută în perioada 6-12 noiembrie, în Austria.

Simona Halep, favorită #2, cea pentru care competiția de la Linz va fi ultima a anului, are primul tur liber, urmând s-o întâlnească apoi pe învingătoarea din meciul Fiona Ferro (24 de ani, 105 WTA) - Aliaksandra Sasnovich (27 de ani, 88 WTA. Bielorusa e o adversară incomodă, a învins-o recent pe Halep, la Indian Wells.

La orizont, Simona ar putea da peste Dayana Yastremska în sferturile de finală și peste Rebecca Peterson, Sorana Cîrstea sau Kudermetova în semifinale.

Sorana Cîrstea, favorită #6, debutează cu Kamila Rakhimova (20 de ani, 95 WTA) și ar putea da peste Simona Halep în semifinale.

Favorită principală a competiției, Emma Răducanu va avea la rândul său primul tur liber, urmând ca în runda secundă să întâlnească o jucătoare venită din calificări. 

Pe tablou mai pot apărea românce: Ana Bogdan și Jaqueline Cristian s-au calificat în ultimul tur al calificărilor. Din păcate, Mihaela Buzărnescu a fost eliminată după o bătălie pe cinste cu Kristina Kucova.

Ronnie O'Sullivan îi propune Emmei Răducanu să lucreze cu omul care a ridicat-o pe Liverpool: „Are nevoie de el”
ANTRENOR
Ronnie O'Sullivan îi propune Emmei Răducanu să lucreze cu omul care a ridicat-o pe Liverpool: „Are nevoie de el”

Simona Halep și-a setat obiectivele imediate: „Mă interesează altceva, nu clasamentul”

Simona Halep a plecat astăzi spre Austria, acolo unde va participa la turneul de la Linz, de categorie WTA 250, care se desfășoară în perioada 6-12 noiembrie.

La plecarea din țară, Simona Halep a vorbit despre obiectivele setate pe termen scurt, dezvăluind că nu mai are deloc probleme cu accidentarea la spate care i-a dat bătăi de cap la Transylvania Open.

Da, sunt OK! M-am recuperat, n-a fost o accidentare, a fost doar un blocaj cum am mai avut. Normal, în câteva zile îmi trece. Sunt bine acum! Vreau meciuri și sper să câștig câteva ca să îmi pot intra din nou în ritm. Îmi doresc să joc bine, la fel ca la Cluj, și să mă bucur! Până la urmă e ultimul turneu și nu am nicio așteptare majoră. 

(...) Cred că sunt departe de Top 20, nu cred că m-ar ajuta nici măcar titlul de la Linz. Pot spune că nu mă interesează foarte tare clasamentul în momentul de față. Mă interesează să îmi revin la ritmul meu și la nivelul pe care sunt convinsă că îl pot atinge din nou”, a declarat Simona Halep, conform Realitatea Sportivă.

Citește și alte știri din tenis:

Simona Halep și-a setat obiectivele imediate: „Mă interesează altceva, nu clasamentul” + noutăți despre accidentare

România și-a aflat viitoarea adversară din „Billie Jean King Cup”: misiune complicată pentru „tricolore”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
267890
267890  •  06 Noiembrie 2021, 22:23

Nu stiu de ce ne-ar interesa obiectivele lui Halep. Si cu atat mai mult nu vad de ce o tot bagam in seama pe Raducanca. In ceea ce o priveste pe Halep, ar trebui sa-si vada de casa, ca unic obiectiv.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează