SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MADRID

WTA MADRID. Cunoaștem ora de disputare a meciului Simona Halep - Karolina Pliskova + cehoaica îi trimite un avertisment Simonei: "Așa trebuie să joc"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 mai 2018 21:19

Organizatorii turneului de la Madrid au anunțat în această seară programul de joi al turneului Premier Mandatory din capitala Spaniei. Duelul din sferturi dintre Simona Halep și Karolina Pliskova va avea loc în jurul orei 15:00. 

Partida e programată a doua pe arena Manolo Santana, după meciul Caroline Garcia - Carla Suarez Navarro. 

Simona Halep conduce autoritar raportul meciurilor directe cu Karolina Pliskova, 6-1. Ultima confruntare dintre cele două a avut loc în acest an, în sferturile de la Australian Open, când românca s-a impus categoric, 6-3, 6-2. 

Pe zgură, cele două s-au întâlnit o singură dată, în semifinalele de la Roland Garros de anul trecut. Simona a câștigat atunci în trei seturi, 6-4, 3-6, 6-3.

  • Duelul dintre Simona Halep și Karolina Pliskova va putea fi urmărit în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport 2. 

Karolina Pliskova (6 WTA), viitoarea adversară a Simonei, a vorbit despre duelul cu liderul mondial care va avea loc joi, în jurul orei 15:00. 

Azi, Pliskova nu i-a dat nicio șansă deținătoarei titlurilor de la US Open și Miami, pe care a învins-o în două seturi categorice, 6-2, 6-3, și speră să-i opună o rezistență serioasă liderului mondial. 

"M-am simțit bine la fiecare lovitură, forehand, backhand, serviciu. Am simțit că totul a mers destul de bine, iar jocul a fost unul foarte bun. M-am simțit bine și în schimburile de mingi.

Kristyna a avut șanse în meciul cu Halep, asta e bine. Cred că eu sunt mai confortabilă în duelurile cu Halep. În semifinala de la Paris, nu am pus multă forță în lovituri, ci am intrat în schimburile de mingi. Mâine trebuie să joc mai agresiv", a declarat Pliskova, la conferința de presă de azi.

Vezi și

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
347655969058390
Ion Popescu  •  10 Mai 2018, 14:26

Karolina este foarte buna. O sa fie un meci greu. Succes Simona !

miki123
miki123  •  10 Mai 2018, 07:57

Nefericitul asta cu nickname plin de numere, duhneste la greu a zer de oaie, este provenit din cimitirul ghencea, nu se dezlipeste de punga cu prenandez si cea ce este mai grav, posteaza numai tampenii impotriva Simonei Halep! Drept dovada ca majoritatea clonelor mioritice jijiste sunt dezastre ecologice!!!!

t0ni
t0ni  •  10 Mai 2018, 02:33
Postat de pe 09 Mai 2018, 22:15

Stati calmi ma, ca se imbolnaveste iar Halep inainte de meci =)))

O grija are Halep cu astia ce traiesc din ura si prostie pe aici. Sa stii ca n-o sa doarma in seara asta de raul tau si maine se va da lovita fiindca te-o visat toata noaptea pe tine, ori pe alt berbec de asta frustrat ce posteaza zi de zi numai tampenii din lipsa de ocupatie. ;-)) Cateodata am impresia ca detinem in tara asta cei mai multi prosti pe cap de locuitor de pe planeta. Din Europa sunt mai mult ca sigur ca suntem printre fruntasi! :-)) Atat de frustrat e poporul asta incat de asta nu dam inainte si dezvoltam numai golanie, ura si prostie!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close