SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MIAMI

WTA, pariu pe meciul de la noapte: "Bani pe jos la Halep-Stosur! Țineți cont de un detaliu care a făcut de 3 ori diferența"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 27 martie 2017 17:30

WTA prefațează meciul pe care Simona Halep îl va disputa luni noapte în optimile de finală de la Miami cu australianca Samantha Stosur.

"N-a fost un început reuşit de an nici pentru Halep, dar nici pentru Sam Stosur. Totuşi, totul se poate schimba semnificativ cu o victorie luni, când se vor întâlni pentru a nouă oară.

Până acum, scorul e egal 4-4, dar Halep a câştigat de trei ori pe suprafaţă dură, faţă de doar o victorie obţinută de Stosur", scrie site-ul oficial al WTA.

Aceeași sursă e convinsă că cele două jucătoare își vor reveni la forma arătată în trecut și Simona Halep e văzută drept câștigătoare:

"Poate şi mai important, atât Halep cât și Stosur şi-ar putea reveni pentru restul sezonului după acest turneu. Cu un prestigios sfert de finală în joc, va fi interesant să vedem cine va câştigă. Pariul nostru: Halep, în trei seturi".

Simona Halep și Samantha Stosur vor juca luni noapte, după ora 0:30.

3.75 e cota
la casele de pariuri ca Halep să învingă în 3 seturi. Simona e mare favorită, având cota 1.40 să câștige partida fără decisiv

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
ray51
ray51  •  28 Martie 2017, 08:34

S-a terminat. Simona a castigat in 3 seturi.

catalynn
catalynn  •  27 Martie 2017, 18:48
Postat de balauru48 pe 27 Martie 2017, 18:40

Hai Stosur!

Un suporter roman tine cu sportivii si echipele din Romania, chiar si daca sunt antipatice gen Dinamo, fcsb, Rapid, CFR ....

catalynn
catalynn  •  27 Martie 2017, 18:41

In meciul cu Anett a aratat ca se misca pe teren ca in vremurile bune. Daca insa, Doamne Fereste!, durerile la genunchi au revenit odata ce s-a "racit" probabil nu va putea faca fata la un alt joc la o doar zi distanta, insa daca e 100% fizic Simonica pleaca cu prima sansa. O alta problema e vremea. Simona a aratat ca odata iesita din meci reintra foarte greu, si exceptand meciul cu Azarenka de la US Open 2015 a pierdut cam toate meciurile care au fost intrerupte. Chiar si cu Osaka i-a trecut glontul pe la ureche, si pt a nu pati rusinea sarea coarda in coltul terenului pt a-si ramane "calda" la a doua intreuprere, ca altfel sigur pierdea meciul.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close