SPORTURI  »  TENIS  »  WTA ROMA.

WTA ROMA. Caroline Wozniacki continuă să amenințe locul Simonei » Cum o poate depăși pe Halep în clasament + programul spectaculos al sferturilor de la Roma

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 mai 2018 08:28

Caroline Wozniacki (2 WTA) continuă lupta de la distanță cu Simona Halep pentru primul loc în clasamentul WTA. Joi seara, daneza s-a calificat în sferturi la Roma, după o victorie în trei seturi cu Anastasija Sevastova, scor 6-2, 5-7, 6-3. 

Deși a condus cu set și break, Wozniacki a avut un meci extrem de complicat în fața letonei de pe locul 20 WTA. Sevastova a întors soarta manșei secunde, s-a impus cu 7-5 și a trimis partida în decisiv.

Setul 3 a fost unul echilibrat, decis de un singur break reușit de Wozniacki, care va juca în sferturi cu estona Anett Kontaveit, cea care a eliminat-o în optimi pe Venus Williams, 6-2, 7-6.

Condiția ca Wozniacki să revină pe primul loc este să reușească la Roma un rezultat identic sau mai bun decât cel al Simonei Halep. 

Sharapova impresionează, se vede cu Ostapenko în sferturi

În sferturi a avansat și Maria Sharapova, rusoaica evoluând foarte bine pe toată durata săptămânii. În optimi, Sharapova nu i-a dat nicio șansă australiencei Daria Gavrilova, pe care a expediat-o în două seturi, scor 6-3, 6-4.

Pentru un loc în semifinale, Sharapova se va duela cu letona Jelena Ostapenko, și ea cu evoluții consistente la Roma. Ostapenko a învins-o în optimi pe Johanna Konta, scor 2-6, 6-3, 6-4.

Tabloul sferturilor de pe tabloul feminin e unul extrem de ofertant. Angelique Kerber - Elina Svitolina și Simona Halep - Caroline Garcia sunt celelalte meciuri de azi.

Program sferturi:

13:00 Angelique Kerber - Elina Svitolina
15:30 Maria Sharapova - Jelena Ostapenko
17:30 Anett Kontaveit - Caroline Wozniacki
20:30 Simona Halep - Caroline Garcia

Vezi și: WTA ROMA. Simona Halep și-a aflat adversara din sferturile de finală de la Roma + ora de disputare a partidei

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
mvradulescu
mvradulescu  •  20 Mai 2018, 10:30

Nu sunt deloc încântat că există români care așteaptă cu sufletul la gură ca sportiva noatră să piardă locul 1. De asemenea conaționali nu sunt deloc mândru !!! Ba aș fi chiar mulțumit dacă ar solicita acordarea cetățeniei ... daneze, de exemplu, deși am convingerea că ei nu au o anumită preferință, ci doar urăsc faptul că sunt români și se străduiesc să convingă și „mulțimea” de adevărul ăsta !

10204444699616941
Ion Ionescu  •  18 Mai 2018, 21:03
Postat de florianveress pe 18 Mai 2018, 13:49

oricum nu merită locul ăla, deci va fi ceva normal...

Dar tu ce loc meriti, prostache, de-ti permiti sa comentezi?

opensource
opensource  •  18 Mai 2018, 16:58
Postat de florianveress pe 18 Mai 2018, 13:49

oricum nu merită locul ăla, deci va fi ceva normal...

E ceva de genul precum FC Dinamo, sa nu joace niciodata in afara tarii ca ne fac de ras, nu?!! ;-)))))))))))

Vezi toate comentariile (7)
Comentează