SPORTURI  »  TENIS  »  WTA ROMA

WTA ROMA // FOTO Organizatorii și-au pus spectatorii în cap! Decizia luată în ziua în care niciun meci de la Foro Italico nu s-a jucat din cauza ploii

Ploaia le-a dat mari bătăi de cap organizatorilor de la Roma // FOTO: Guliver/Getty Images +4   FOTO
Ploaia le-a dat mari bătăi de cap organizatorilor de la Roma // FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 mai 2019 18:39

WTA Roma // Programul zilei de la Roma a fost complet dat peste cap de ploaia torențială care s-a abătut azi asupra capitalei Italiei, care a făcut imposibilă desfășurarea meciurilor.

Nu doar jucătorii au fost afectați, ci și spectatorii care își cumpăraseră bilete pentru partidele de azi. Aceștia au aflat că nu vor primi banii înapoi și că tichetele nu vor putea fi folosite joi, anunță puntodebreak.com.

Totuși, organizatorii încearcă să găsească o soluție prin care să împace pe toată lumea și vor să le ofere spectatorilor bilete în zilele viitoare.

wta roma 4 +5 FOTO

Toate numele grele din circuit au putut doar să privească de la vestiare cum ploaia face imposibilă desfășurarea partidelor de azi. Inclusiv Simona Halep (2 WTA) ar fi trebuit să joace pe parcursul zilei, contra Marketei Vondrousova. Meciul s-ar putea reprograma pentru joi. 

Vezi și:

Încurcată de ploaia de la Roma, Halep a vorbit despre marele obiectiv rămas în 2019 : „Nu acum vreau să ajung pe locul 1”

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (1)
merace
merace  •  16 Mai 2019, 10:55

In situl oficial al turneului scrie altceva: biletele pentru miercuri sunt valabile la primele 2 meciuri de joi, iar biletele pentru joi, la urmatoarele meciuri. Iar cine nu poate folosi biletele de miercuri in ziua de joi, e rugat sa solicite returnarea banilor, dupa o procedura ce va fi anuntata ulterior. https://www.internazionalibnlditalia.com/en/news/match-reports/information-for-wednesday-ticket-holders/

Vezi toate comentariile (1)
Comentează