SPORTURI  »  TENIS  »  WTA SANKT PETERSBURG

WTA SANKT PETERSBURG // Moment șocant în WTA: viitoarea adversară a Simonei Halep, UMILITĂ de adversară: „Plângăcioaso, plângi precum un copil”

Katerina Siniakova, calmată de antrenorul său
Katerina Siniakova, calmată de antrenorul său

Articol de GSP - Publicat joi, 31 ianuarie 2019 16:07

WTA SANKT PETERSBURG // Un moment de-a dreptul regretabil s-a petrecut miercuri, în timpul meciului de la Sankt Petersburg dintre Ysaline Bonaventure (148 WTA) și cehoaica Katerina Siniakova, 38 WTA, câștigat de belgiancă în două seturi, scor 6-4, 7-6 (3).

În setul secund, la scorul de 4-4, Siniakova a izbucnit în lacrimi din cauza unui punct pierdut. Belgianca nu s-a putut abține și a taxat-o pe adversara sa:

Plângăcioaso, plângăcioaso! Plângi precum un copil”, i-a strigat Bonaventure Katerinei Siniakova. Cehoaica, recunoscută pentru temperamentul său emotiv, a fost calmată apoi pe bancă de antrenorul său. 

Siniakova, locul 1 WTA în clasamentul de dublu, va fi pe teren în meciul cu România din primul tur al Grupei Mondiale la Fed Cup, care va avea loc la Ostrava, pe 9 și 10 februarie.

Vezi și: OTO Provocatoare și sexy! Sorana Cîrstea și-a surprins fanii cu ultima poză de pe Instagram

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
122vlad
122vlad  •  01 Februarie 2019, 11:39
Postat de merace pe 31 Ianuarie 2019, 20:52

Suspect articol. Cine a auzit asta?! Arbitrul nu a reactionat? Siniakova nu a fost jignita? Din cate stiu, jucatorii sunt sanctionati daca isi arunca asemenea jigniri pe teren.

Siniakova trebuie sanctionata, prea de fiecare data cand e condusa se pune pe plans si intrerupe meciul si poate deconcentra adversara. Cum sunt pauzele lungi ale Sharapovei, ritualul lui Nadal si mai sunt si alte exemple de "fair-play" tolerate.

merace
merace  •  31 Ianuarie 2019, 20:52

Suspect articol. Cine a auzit asta?! Arbitrul nu a reactionat? Siniakova nu a fost jignita? Din cate stiu, jucatorii sunt sanctionati daca isi arunca asemenea jigniri pe teren.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează