SPORTURI  »  TENIS  »  WTA STUTTGART

WTA STUTTGART. Bilanț horror în 2018! Ce a făcut Maria Sharapova în primul tur la Stuttgart

FOTO: Guliver/ Getty Images
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de GSP - Publicat marti, 24 aprilie 2018 18:33

Maria Sharapova (41 WTA) a fost eliminată în turul inaugural al turneului Premier de la Stuttgart, fiind învinsă în trei seturi de Caroline Garcia (7 WTA), scor 6-3, 6-7 (6), 4-6.

Rusoaica a câștigat primul set cu 6-3, a pierdut dramatic setul secund la tie-break, iar franțuzioaica a câștigat la limită decisivul, 6-4.

Primul set a fost controlat de Sharapova, care a făcut break în chiar primul game de serviciu al Carolinei Garcia. Cele două jucătoare și-au menținut apoi serviciile până la finalul manșei, dar break-ul reușit de rusoaică s-a dovedit a fi decisiv.

Caroline Garcia a contracarat și a început solid decisivul. S-a desprins rapid la 4-2, dar Sharapova a egalat la 4, ba chiar a irosit două mingi de break prin care ar fi putut să se desprindă. Deznodământul setului secund s-a scris în tie-break, unde Caroline Garcia a avut nervii mai tari și s-a impus cu 8-6, după ce irosise în prealabil alte 3 mingi de break.

Decisivul s-a desfășurat într-o manieră echilibrată până la 4-4, punct în care Sharapova și-a pierdut serviciul. Caroline Garcia nu a ezitat și a închis meciul, calificându-se în turul secund și adâncind forma slabă a Sharapovei.

Este cea de-a patra înfrângere consecutivă a Sharapovei, care nu s-a mai impus într-un meci oficial de la Australian Open. Pe 18 ianuarie, Maria o învingea pe Sevastova în turul II de la Melbourne.

În turul următor, Caroline Garcia, care se află pe aceeași parte de tablou cu Simona Halep, o va înfrunta pe ucraineanca de 15 ani Marta Kostyuk.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
ceaiuri
ceaiuri  •  25 Aprilie 2018, 20:39

titlu fortat...maria inca joaca pt a reveni,perioada de suspendare se observa iar garcia a prins o zi destul de slaba....rusoaica are mult de munca

dakesis
dakesis  •  25 Aprilie 2018, 10:08

niciun articol fara greseala. Dupa cum scrieti voi, sut doua seturi decisive. Ne mai uitam odata pe text?

anne1970_ar
anne1970_ar  •  25 Aprilie 2018, 09:41

Sa tot cersesti cate un wild card la toate turneele si sa o iei in freza in primul tur e triumful majoritatii jucatorilor cinstiti impotriva celor dopati.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează
Close