SPORTURI  »  TENIS  »  WTA STUTTGART

WTA STUTTGART // CoCo Vandeweghe se teme de meciul cu Simona Halep: "Data trecută m-a bătut destul de rău"

Getty / Guliver Images
Getty / Guliver Images

Articol de GSP - Publicat joi, 26 aprilie 2018 22:37

CoCo Vandeweghe (26 de ani, 16 WTA) o va întâlni pe Simona Halep în sferturile de finală ale turneului de la Stuttgart, după ce a trecut azi de Laura Siegemund (30 de ani, 100 WTA). 

Jucătoarea din Statele Unite a vorbit despre meciul de mâine, care se va disputa de la ora 14:30, în direct la TV Digi Sport și liveTEXT pe GSP.RO. 

"Este în continuare suprafaţa care îmi place cel mai puţin. Încep să joc mai bine. Simona e o jucătoare foarte solidă. M-a bătut destul de rău anul trecut, la Madrid.

Sper să ţin mai aproape de această dată. Nu cred că este mai rapidă zgura decât cea de la Madrid, dar e mai rapidă ca în altă parte", a zis Coco pentru TV Digi Sport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
dubluv
dubluv  •  27 Aprilie 2018, 09:49
Postat de merace pe 27 Aprilie 2018, 00:51

Coco se teme de no.1 mondial? Cine nu s-ar teme?! Hai Simona!

Halep nr. 1 mondial? O bate tihi cand vrea el.

merace
merace  •  27 Aprilie 2018, 00:51

Coco se teme de no.1 mondial? Cine nu s-ar teme?! Hai Simona!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează