SPORTURI  »  TENIS  »  WTA STUTTGART

WTA STUTTGART // Încă o surpriză la Stuttgart: campioana de la US Open și Miami a fost umilită în 58 de minute!

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 aprilie 2018 16:50

După eliminarea Mariei Sharapova de marți (detalii, aici), turneul WTA Premier de la Stuttgart a adus și azi o surpriză notabilă.

Sloane Stephens, proaspăta câștigătoare de la Miami, a fost învinsă fără drept de apel de compatrioata CoCo Vandeweghe, scor 1-6, 0-6, după doar 58 de minute de joc.

Vandeweghe nu i-a dat nicio șansă lui Stephens, lăsându-i acesteia un singur game și dominând-o pe toată durata meciului.

În turul următor, Vandeweghe va juca împotriva nemțoaicei Laura Siegemund. 

În această seară, în jurul orei 21:00, la turneul de la Stuttgart va debuta și Simona Halep, care se va duela cu slovaca Magdalena Rybarikova. Duelul va fi liveTEXT pe GSP.ro AICI și în direct la TV Digi Sport 2. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (21)
1805206759773888
Lenuta Oroian  •  26 Aprilie 2018, 11:16

Cu Stephens e ceva curios dar si dubios.Ea a castigat 6 turnee wta daor in usa. In afara tarii ei nu face mare lucru.Sau in sua nu e controlata antidoping?

tonimirea
tonimirea  •  26 Aprilie 2018, 07:39

Mai terminati cu campioanele ca nu au castigat nici un campionat. Sunt niste simple turnee unde surprizele sunt rare. Trageri la sorti preferentiale, capi de serie, wild carduri pentru necunoscute,junioare pentru umplerea listelor, etc.

ceaiuri
ceaiuri  •  25 Aprilie 2018, 20:57

surpriza pe..jumatate,a inceput sezonul pe zgura care nu se compara cu ce a fost pe hard....asa se explica infrangerile la unele jucatoare de top

Vezi toate comentariile (21)
Comentează