SPORTURI  »  TENIS  »  WTA STUTTGART

WTA STUTTGART. Încă un cutremur la Stuttgart! Elina Svitolina a fost eliminată după ce a condus cu set și 3-0

FOTO: Guliver/ Getty Images
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 aprilie 2018 19:15

După eliminarea Simonei Halep în fața lui Vandeweghe, turneul de la Stuttgart a adus azi încă o eliminare a unei mari favorite.

Elina Svitolina (4 WTA) a părăsit competiția în sferturi după ce a fost învinsă în trei seturi de jucătoarea franceză Caroline Garcia (7 WTA), scor 7-6 (4), 4-6, 2-6.

Svitolina a câștigat primul set la tie-break, după o luptă extrem de echilibrată care a durat 58 de minute. Ucraineanca a revenit de la 3-5, a jucat mai solid și și-a trecut în cont primul set.

Setul doi a debutat tot sub dominarea Svitolinei, care s-a distanțat rapid la 3-0. De acolo, Garcia a crescut considerabil nivelul jocului, i-a mai lăsat adversarei sale un singur game și s-a impus cu 6-4, trimițând mecul în decisiv.

În setul trei, franțuzoaica nu i-a mai dat nicio șansă Svitolinei, a câștigat de trei ori pe serviciul acesteia, impunându-se în final cu 6-2.

În semifinale, Caroline Garcia se va duela cu Coco Vandeweghe, jucătoarea care a învins-o pe Halep. 

Mai devreme, Simona Halep a părăsit competiția după o înfrângere fără drept de apel suferită în fața lui Coco Vandeweghe (detalii pe larg, aici)

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
1581870215401957
Andronic Popovici  •  28 Aprilie 2018, 09:45

Cherolain o va trimite sigur la schoping pe obraznicatura asta

Vezi toate comentariile (1)
Comentează