SPORTURI  »  VOLEI  »  FINAL FOUR // ALBA BLAJ - VAKIFBANK ISTANBUL

ALBA BLAJ - VAKIFBANK ISTANBUL, FINAL FOUR // Șeful de la Alba Blaj, euforic înainte de finala Ligii: "Ar fi cea mai mare surpriză din sportul european! Lumea ne-a crezut nebuni"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 mai 2018 11:50

Finala mare a Ligii Campionilor se joacă azi, de la 19:00, între Volei Alba Blaj și Vakifbank Istanbul. Meciul e pe TV Digi Sport și liveTEXT+FOTO pe GSP.ro. 

Directorul general al echipei Volei Alba Blaj, Vladimir Bacşiş, a vorbit despre performanța echipei sale și despre șansele fetelor de a câștiga finala Final Four-ului din Sala Polivalentă de la Bucureși.

"Suntem extrem de fericiți! Nu ne vine să credem. Lumea ne-a crezut puțin nebuni când am spus că vrem să jucăm finala, dar se pare că nebunia noastră a dat roade. Am spus înainte de meci că aș da trei cupe și trei campionate pe o finală de Champions League. Acum trebuie să mă țin de cuvânt (n.r. râde).

Venim cu șansa a doua, dar să joci o finală contra campioanei en-titre este mai mult decât și-ar dori orice suporter român. E o minune! În cazul în care vom câștiga pot să spun că ar fi cea mai mare surpriză din sportul european. Nu cred că s-a întâmplat vreodată ca o echipă ca a noastră să câștige Liga Campionilor. Personal, nu îmi fac speranțe, dar niciodată să nu spui niciodată. Ar fi ceva ireal

A fost o atmosferă extraordinară. În România, la volei, nu s-a mai întâmplat așa ceva. Publicul nostru merită această performanță. Ceea ce am realizat este mai mult decât se aștepta oricine", a declarat Vladimir Bacșiș la Sport Total FM.

Citește și: Povestea "Cenușăresei" Ligii Campionilor la volei: "În ultimele săptămâni am tot auzit de buget, de buget, de buget. Nu asta contează"

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
badeadorian
badeadorian  •  06 Mai 2018, 14:05

:)) Bacsis se refera strict la voleiul feminin. La baieti am fost tari cu Dinamo si Rapid .. Dar Bafta multa Blajului sa FIE sa castige finala !!! Si este intradevar o mare performanta !! Merita prima pagina !!!

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  06 Mai 2018, 13:04

Bacsis asta... ce nume... este conducator de club intr-un sport pe care nu il cunoaste si care in anii 60-70 a insemnat o religie in Romania. Numai Dinamo a jucat 4 finale de CCE si a castigat de 3 ori titlul suprem, iar multi dintre jucatorii lui Dinamo, alaturi de cei de la Rapid au fost de doua ori vicecampioni mondiali, in 55 si 65 sau cam asa ceva. La fel, Rapid, a jucat multe finale de CCE, una chiar cu Dinamo !, si au si ei cel putin o cupa CCE in palmares. Asa ca acest tercehea berchea sa nu mai vorbeasca despre istoria voleiului romanesc. Alba merita toate aplauzele, dar aia e o multinationala, Dinamo si Rapid jucau numai cu romani si se bateau cu rusii (in special), sarbii, bulgarii etc !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează