SPORTURI  »  VOLEI  »  LIGA CAMPIONILOR

Calificarea în grupele Ligii va fi decisă pe terenul celor de la Arcada Galați, după ce turneul care trebuia să se dispute în Polonia a fost anulat din cauza cazurilor de COVID-19

Arcada Galaţi
Arcada Galaţi

Articol de GSP - Publicat marti, 13 octombrie 2020 15:33 / Actualizat marti, 13 octombrie 2020 16:10

Oficialii de la Arcada Galați au propus să le fie acordat direct locul în grupe, însă forul european a decis să se joace, o măsură aprobată de celelalte două echipe implicate.

Federația Europeană de Volei (CEV) a decis să anuleze primul turneu al Grupei G din turul al doilea preliminar din cauza cazurilor de COVID-19 la Jastrzebski Wegiel și Fino Kaposvar. Acesta urma să se dispute la Jastrzebie-Zdroj cu participarea celor două formații de mai sus și a campioanei României, Arcada Galați. 

În aceste condiții, CEV a hotărât ca întrecerea să aibă loc la Galați, între 27 și 29 octombrie. Oficialii români au solicitat, în videoconferința în care s-a discutat despre acest lucru, ca totul să fie anulat, iar calificarea să le revină. 

Cererea lor nu a fost aprobată. „E corect așa, era absurd ca noi să fim pedepsiți", a spus Luke Reynolds, antrenorul celor de la Jastrzebski Wegiel. Dacă va câștiga turneul de pe teren propriu, Arcada Galați va intra în Grupa C alături de Zenit Kazan, Berlin Recycling Volleys și de ACH Volley Ljubljana. 

Citește mai multe știri din volei: 

Adin Cojocaru este noul președinte al FR Volei!

Calificare dramatică în Liga Campionilor pentru Arcada Galați!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează