SPORTURI  »  VOLEI  »  LIGA CAMPIONILOR

Dinamo Bucureşti a suferit a doua înfrîngere în grupele Ligii Campionilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 decembrie 2010 00:00

Echipa de volei feminin Dinamo Bucureşti a pierdut cel de-al doilea meci din grupa E a Ligii Campionilor.

Echipa de volei feminin Dinamo Bucureşti a pierdut cel de-al doilea meci din grupa E a Ligii Campionilor.

Dinamovistele au fost învinse, în deplasare, de formaţia poloneză Aluprof Bielsko Biala, scor 3-2, scorul pe seturi fiind 24-26, 25-19, 34-36, 25-16 şi 15-7, într-un meci care a durat peste două ore şi jumătatate de joc.

Setul al treilea a fost dramatic, cu ambele echipe luptînd pentru fiecare minge, atac sau blocaj, astfel că scorul a ajuns la proporţii "astronomice", iar la final, a fost favorabil echipei Dinamo, care şi l-a adjudecat cu 36-34. Polonezele şi-au luat revanşa în setul patru, dar şi în tie-break, cîştigând partida, cu 3-2, după cinci seturi solicitante.

Chiar dacă au pierdut meciul, româncele au obţinut primul punct în actualul sezon de Liga Campionilor.

Al doilea meci din grupa F este programat joi, între ocupantele primelor două locuri, Rabita Baku şi Scavolini Pesaro. În meciul de debut din grupa F, voleibalistele de la Dinamo Bucureşti au cedat în faţa campioanei azere Rabita Baku, scor 0-3.

Următoarea partidă pentru formaţia bucureşteană va avea loc în 8 decembrie, în deplasare, cu formaţia italiană Scavolini Pesaro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează