SPORTURI  »  VOLEI  »  DECLARAȚII

"În loc să se opereze, a fugit la Miami Beach!" » Preşedintele FR Volei iese la atac în războiul cu voleibalista Alexandra Sobo

Articol de GSP - Publicat luni, 10 octombrie 2016 17:20

Preşedintele Federaţiei Române de Volei, Gheorghe Vişan, a ţinut să facă o serie de precizări cu privire la articolul publicat ieri în gsp.ro, în care fratele handbalistei Alexandra Sobo acuza că voilebalista este discriminată de Federaţie.

Aceasta primise trei amenzi, care cumulau suma de 4.800 euro.
Ea fusese sancţionată de două ori pentru că a părăsit cantonamentul Naţionalei şi o dată pentru că nu şi-ar fi dat interesul la lot.

Contactat de GSP.ro, Gheorghe Vişan a precizat:

"Nu mă interesează ce a spus fratele voleibalistei, pe facebook poate să scrie fiecare ce doreşte.

Ea este la Comisia de Disciplină de un an, nu de acum, pentru că a încălcat grav regulamentele Federaţiei când a părăsit de două ori cantonamentul Naţionalei.

Ea a plecat atât din lotul care se pregătea pentru Campionatul European din 2015, cât şi înainte de Olimpiada Europeană de la Baku!

A făcut toate ăstea pentru că este sfătuită  prost de cineva, ori de un avocat Gherdan, ori de fostul vice-primar din Târgovişte, Boriga.

Sobo a plecat acum un an de la lot fără să-i facă nimeni nimic. A spus că are ceva la claviculă, după aceea a vobit cu mine că trebuie sa se opereze.

I-am spus sa aştepte până găsim soluţia înlocuirii ei, dar ea nu a mai aşteptat, a plecat de la lot chiar dacă era sub jurisdicţia Federaţiei.
Dar ea nu a plecat să se opereze, ea îşi punea poze pe facebook de la Miami Beach!

A venit în august la lot pentru Europene.

Am întrebat-o dacă s-a operat şi mi-a spus că n-a mai fost nevoie.
Ce a urmat aţi văzut toţi, aport zero pentru echipă!

Vă întrebaţi de ce a fost chemată la Comisia de Disciplină? Staff-ul tehhnic evaluează aportul jucătoarelor şi cine are aport sub 50 % este chemat la Comisie, unde i se evaluează din nou prestaţia.

Normal că a fost amendată, pentru că nu s-a operat când trebuia să se opereze şi pentru că a părăsit lotul. Comisia a activiat şi părăsirea lotului dinainte de Baku!

Anul acesta în aprilie a venit la lot cu două adeverinţe. De data asta o durea piciorul.

A luat adeverinţele de la Centrul Medical Nova Vita, luate cu ajutorul lui Gherdan!

Nu ai cum să joci impecabil un campionat întreg pentru CSM Târgovişte si apoi la Naţională să ai brusc probleme.

În loc să meargă cu un reprezentant al Federaţiei la Centrul Naţional, ea a corupt-o şi pe căpitanul echipei şi au plecat de capul lor la Centrul Naţional, minţindu-ne că au ceva de rezolvat în oraş.

Au venit cu nişte hârtii de acolo şi au plecat, chiar dacă antrenorul le spusese să nu părăsească cantonamentul.

Ea nu s-a operat nici până în ziua de azi pentru problemele de la claviculă!, a menţionat Gheorghe Vişan.

Acesta a continuat: "Anul acesta a venit la lot cu alte probleme, la genunchi. A stat la cantonament trei săptămâni pe banii Federaţiei, a făcut un RMN şi a plecat acasă. De data asta, am fost cu ea la Centrul Naţional, unde cei de acolo au confirmat că trebuie să se opereze. Dar de ce nu s-a operat la menisc din mai până în august?

"Nu-şi dau interesul la Naţională pentru că sunt răsfăţate de echipele de club"

"Jucătoarele nu-şi dau interesul la Naţională pentru că au salarii prea mari la echipele de club. Sobo ia 5.500 euro salariu la Târgovişte.  Păi ce, sunt fotbaliste? Ele sunt învăţate prost la club unde sunt recompensate pentru non-valoare. Ea nu e jucătoare de 5.500 euro pe lună pentru că nu face nimic decât să se plimbe pe teren", a încheiat oficialul.

(Remus Dinu)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
ray51
ray51  •  28 Noiembrie 2016, 14:44

Cat ii revine jucatoarei din cei 5500 ?

105214066595371
Ion Ionescu  •  11 Octombrie 2016, 11:29

Investigati cu atentie federatia de volei.Acolo se intampla multe lucruri ciudate.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close