SPORTURI  »  VOLEI  »  ROMÂNIA - FRANȚA 0-3

VIDEO Selecționerul Sergiu Stancu, după parcursul României la Euro 2023: „Am o frustrare, dar e nemaipomenit ce s-a întâmplat aici”

România a fost învinsă de Franța 0-3 (22-25, 14-25, 25-27), în sferturile Campionatului European de Volei masculin. Selecționerul Sergiu Stancu a tras concluziile la finalul unui turneu excepțional. +49   FOTO
România a fost învinsă de Franța 0-3 (22-25, 14-25, 25-27), în sferturile Campionatului European de Volei masculin. Selecționerul Sergiu Stancu a tras concluziile la finalul unui turneu excepțional.

Articol de , - Publicat luni, 11 septembrie 2023 23:25 / Actualizat marti, 12 septembrie 2023 11:52

România a fost învinsă de Franța, 0-3 (22-25, 14-25, 25-27), în sferturile Campionatului European de Volei masculin. Selecționerul Sergiu Stancu a tras concluziile la finalul unui turneu excepțional.

  • Roxana Fleșeru, reporterul GSP, și fotoreporterul Raed Krishan sunt prezenți în Bulgaria și transmit cele mai importante informații de la fața locului

VIDEO. Sergiu Stancu: „Există o dezamăgire”

„Dacă vorbim despre meciul ăsta, e o dezamăgire. Am avut 22-20 în primul set, puteam să-l câștigăm și era altă partida. Pentru că Franța era sub presiune, asta ne doream, să-i punem sub presiune. În setul 3 am avut 24-22, iar puteam să câștigăm. N-am rezolvat situații simple de joc. 

Am o frustrare pentru acest final de set și de meci. Franța a jucat bine, era clar ca va fi montată, noi am avut momente de joc bune, dar, din păcate, n-am închis situațiile pe care trebuia să le închidem”, a precizat Stancu.

Sergiu Stancu, selecționer România: „E nemaipomenit ce s-a întâmplat”

E nemaipomenit ce s-a întâmplat. Cu toți nervii pe care îi am acum, trebuie să ne bucurăm. Înainte de acest European, eram total necunoscuți în Europa. Acum, toate echipele ne-au tratat cu respect, băieții sunt de apreciat, de lăudat. Cu excepția lui Aciobăniței, toți băieții sunt din campionatul românesc”, a mai spus Stancu.

Înseamnă foarte mult sprijinul suporterilor. Am văzut o gramadă de oameni care au venit aici din toate colțurile țării. Asta ne dă încredere. Ține de noi, cei care ne ocupăm de destinele jucătorilor, să muncim, să fim serioși și să facem tot ce e mai bun. Băieții au valoare, calitate, au învins jucători cu salarii mai mari, mai bine cotați, merită felicitați

- Sergiu Stancu, selecționer România

Ce rezultate a obținut România la Campionatul European 2023

+45 FOTO
  • 0-3 cu Portugalia
  • 2-3 cu Israel
  • 3-2 cu Turcia
  • 3-1 cu Grecia
  • 3-1 cu Franţa
  • 3-2 cu Croația (optimi)
  • 0-3 cu Franța (sferturi)
Concluziile „tricolorilor” după înfrângerea cu Franța din sferturile Euro 2023 de volei: „Plecăm cu capul sus!”
ROMÂNIA - FRANȚA
Concluziile „tricolorilor” după înfrângerea cu Franța din sferturile Euro 2023 de volei: „Plecăm cu capul sus!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
Misu1950
Misu1950  •  12 Septembrie 2023, 09:36

Rezultatele ca rezultatele, (foarte bune, zic eu) dar jocul practicat m-a incantat! Se joaca ca in lumea buna a voleiului si asta e de admirat!

ceaiuri
ceaiuri  •  12 Septembrie 2023, 09:27

baietii practica un joc solid,modern(lipsa jocurilor tari a facut sa gresim usor la finalurile 1 si 3 ale seturilor)fata de handbal unde se invart mil de euro si nationala vine din ce in mai sifonata de la turnee,voleiul e luminita de la capatul tunelului,speranta ca se poate si fara multi bani,dar mai ales fara jucatori straini

Shogun01
Shogun01  •  12 Septembrie 2023, 08:29
Postat de mihai_capraru pe 12 Septembrie 2023, 07:41

Nu m-am uitat la meci, nu sunt un fan al acestui sport. Dar am fost placut surprins de parcursul echipei. Chiar daca nu am ajuns in semifinale, cred ca pentru voleiul romanesc este o mare performanta, luand in calcul conditiile. Felicitari! Se pare ca acest antrenor este ce trebuie, la unele federatii sunt pusi antrenori pe competente, nu ca la fotbal, care e stricat de la cap.

Daca la volei s-ar invarti zeci de mil de euro nu ar mai fi nimeni din cei de astazi, ar fi ca la fotbal, politruci

Vezi toate comentariile (8)
Comentează