SPORTURI  »  VOLEI  »  DINAMO

Situaţie de neînţeles în "Ştefan cel Mare" » Sala Polivalentă nu are avizul ISU, dar a primit derogare să găzduiască meciuri fără spectatori!

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 noiembrie 2015 12:41

Sala Polivalentă din "Ştefan cel Mare", deschisă în vara lui 2013, nu mai poate găzdui meciuri deoarece nu deţine certificatul ISU.

Totuși, azi se desfășoară două partide de volei ale echipelor lui Dinamo! Clubul a obținut o derogare surprinzătoare din partea ISU, iar meciurile se pot desfășura fără spectatori. Oficialii formației ”roș-albe” și forțele de ordine îi întîmpină pe fani la intrare și își cer scuze pentru situație.

Sala Polivalentă a fost inaugurată în urmă cu doi ani și jumătate, are o capacitate de 2.500 de locuri şi poate găzdui întreceri sportive de nivel internaţional, îndeplinind toate standardele de omologare necesare competiţiilor de handbal, volei şi baschet.

Meciurile desfășurate azi în Sala Polivalentă Dinamo

  • 12:30 CS Dinamo - CSU Medicina CSS Tg. Mureș (feminin)

  • 16:00 CS Dinamo - VCM PLS Piatra Neamț (masculin)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
1745flo
1745flo  •  21 Noiembrie 2015, 20:51

stie Lipa mai bine cum e mersu...

conasu_boeru
conasu_boeru  •  21 Noiembrie 2015, 18:03
Postat de travka pe 21 Noiembrie 2015, 17:43

prietene ideea e ca pe voi va tine in brate ministerul astfel nu imi explic, e simplu, nu aveti autorizatie ISU dar se desfasoara activitate acolo, la Arena Nationala nu exista autorizatie si au inchis complet stadionul pana o sa vina 2-3 hartii obosite

.....Am scris mai devreme care ar fi logica dar daca nu citesti,,,,......”.se joaca fara spectatori pentru ca avizele ISU vizeaza in special (sau ar trebui), protectia spectatorilor , a publicului !....In cazul acestei sali nu inteleg deoarece are un an de cand a fost data in folosinta iar ieri parca s-a jucat meci de handbal feminin international intre CSM si o echipa suedeza !!!!! La Arena Nationala nu ar avea sens sa joci ...fara spectatori , asta ca sa ii raspund si altuia .....”

travka
travka  •  21 Noiembrie 2015, 17:43
Postat de conasu_boeru pe 21 Noiembrie 2015, 16:46

Nu sunt deloc un sustinator al Elisabetei Lipa, chiar cred ca sa detii CINCI functii concomitent e prea mult pentru qestoreasa care habar nu are ce inseamna o uniforma militara, dar referitor la investitiile de la club sa stii ca gresesti ! A atras foarte multi sponsori atat pentru construirea salii cat si a bazinului cum s-a intamplat si la CS Steaua ! Nu putea doar cu bani dati de la buget care acopera cam 30 %. Si inca ceva : se joaca fara spectatori pentru ca avizele ISU vizeaza in special (sau ar trebui), protectia spectatorilor , a publicului !....In cazul acestei sali nu inteleg deoarece are un an de cand a fost data in folosinta iar ieri parca s-a jucat meci de handbal feminin international intre CSM si o echipa suedeza !!!!! La Arena Nationala nu ar avea sens sa joci ...fara spectatori , asta ca sa ii raspund si altuia .....

prietene ideea e ca pe voi va tine in brate ministerul astfel nu imi explic, e simplu, nu aveti autorizatie ISU dar se desfasoara activitate acolo, la Arena Nationala nu exista autorizatie si au inchis complet stadionul pana o sa vina 2-3 hartii obosite

Vezi toate comentariile (15)
Comentează