VOLEI  ·  CEV CUP

ȘTIINȚA BACĂU - VOLEI ALBA BLAJ // Florin Grapă, antrenorul Științei Bacău, e resemnat: "Ce bătaie ne-am luat! Stau acum și-mi ling rănile"

Articol de - Publicat marti, 26 februarie 2019 20:21

Florin Grapă, tehnicianul Științei Bacău, recunoaște superioritatea netă a echipei Volei Alba Blaj, care a învis astăzi în semifinalele CEV Cup, scor 3-0.

- Domnule Grapă, un meci fără istoric pentru echipa dumnavoastră!
- Din păcate, așa a fost. Ce bătaie ne-am luat! Stau acum și-mi ling rănile. Dar ce puteam să facem? Ce echipă am avut în față, ce jucătoare! Eu nu am cu cine să schimb, am 8 fete mari și late cu două schimbări post pe post. În rest tinere, pe care nu le poți arunca la un astfel de meci!

- Ați avut și ghinion, parcă toate mingile dumneavoastră au căzut un pic afară, la ele numai în teren, blocuri-aut!
- Nu vreau să fiu ipocrit! Ăsta nu e ghinion, e știință, e muncă, e valoare. Se vede mâna antrenorului Darko Zakoci. Credeți că Blajul joacă de asemenea manieră pentru că se uită Zakoci la ele la antrenamente? Le muncește de le sar capacele!

- Mai poate fi vorba de calificare?
- Aș fi nebun să spun că mai avem șanse! Sigur că nu vom merge la Sibiu dinainte învinși, dar ele sunt clar favorite. În proporție de 80 la sută erau și înainte de acest meci! Sigur că aș vrea să le încurc, să câștig apoi setul de aur, dar trebuie să fiu realist. Sunt în finală!

Citește și:

Demonstrație de forță! Volei Alba Blaj nu i-a dat nicio șansă Bacăului în semifinalele CEV CupAmantul unei oltence, umilit de soțul femeii care i-a prins în casă. Ce l-a pus să facă în pielea goală. VIDEO
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
18:00 Fotbal, Liga 1
Sepsi - Chindia
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:30 Fotbal, Liga 1
CFR Cluj - Gaz Metan
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:30 Fotbal, La Liga
Alaves - Getafe
Digi 4, Telekom 4, Look Sport 3
22:00 Fotbal, Premier League
Manchester United - Southampton
Eurosport
22:45 Fotbal, Serie A
Inter - Torino
Digi 4, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1