SPORTURI  »  VOLEI  »  CEV CUP

ȘTIINȚA BACĂU - VOLEI ALBA BLAJ // Florin Grapă, antrenorul Științei Bacău, e resemnat: "Ce bătaie ne-am luat! Stau acum și-mi ling rănile"

Articol de - Publicat marti, 26 februarie 2019 20:21

Florin Grapă, tehnicianul Științei Bacău, recunoaște superioritatea netă a echipei Volei Alba Blaj, care a învis astăzi în semifinalele CEV Cup, scor 3-0.

- Domnule Grapă, un meci fără istoric pentru echipa dumnavoastră!
- Din păcate, așa a fost. Ce bătaie ne-am luat! Stau acum și-mi ling rănile. Dar ce puteam să facem? Ce echipă am avut în față, ce jucătoare! Eu nu am cu cine să schimb, am 8 fete mari și late cu două schimbări post pe post. În rest tinere, pe care nu le poți arunca la un astfel de meci!

- Ați avut și ghinion, parcă toate mingile dumneavoastră au căzut un pic afară, la ele numai în teren, blocuri-aut!
- Nu vreau să fiu ipocrit! Ăsta nu e ghinion, e știință, e muncă, e valoare. Se vede mâna antrenorului Darko Zakoci. Credeți că Blajul joacă de asemenea manieră pentru că se uită Zakoci la ele la antrenamente? Le muncește de le sar capacele!

- Mai poate fi vorba de calificare?
- Aș fi nebun să spun că mai avem șanse! Sigur că nu vom merge la Sibiu dinainte învinși, dar ele sunt clar favorite. În proporție de 80 la sută erau și înainte de acest meci! Sigur că aș vrea să le încurc, să câștig apoi setul de aur, dar trebuie să fiu realist. Sunt în finală!

Citește și:

Demonstrație de forță! Volei Alba Blaj nu i-a dat nicio șansă Bacăului în semifinalele CEV Cup

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează