SPORTURI  »  VOLEI  »  TRANSFERURI

Supertransfer pentru Ligă » Volei Alba Blaj a adus-o pe una dintre cele mai promițătoare jucătoare! Era în atenția campioanei Europei

Articol de - Publicat joi, 22 martie 2018 14:14

Volei Alba Blaj a mai transferat o jucătoare în vederea Final Four-ului de la București, din 5-6 mai. Turcoaica Melisa Memiş, 20 de ani, e una dintre cele mai promițătoare tinere jucătoare.

Campioana României, Volei Alba Blaj, a anunțat joi încă un transfer în vederea turneului Final 4 de la București, găzduit de Sala Polivalentă pe 5 și 6 mai. Este vorba de Melisa Memiș, o voleibalistă de doar 20 de ani, din Turcia, internațională Under 19 și Under 21. 

Gruparea ardeleană a fost nevoită să facă această mutare după ce singurul libero din lot, sârboaica Marina Vujovici, s-a accidentat grav, a fost operată de ligamente și va lipsi de pe teren o jumătate de an. 

Melisa are doar 1,69 metri și este considerată o mare speranță a voleiului turc. Specialiștii turci afirmă că Memiș se află în atenția campioanei Europei, Vakifbank Istanbul, care o monitorizează de mai multă vreme. 

Liberoul turc a jucat în ultimul sezon la Kameroglu Beylikdüzü, locul 8 în în campionatul Turciei, considerat cel mai puternic din Europa. 

Tot în această săptămână, Volei Alba Blaj le-a maI transferat la echipă pe extrema Tijana Malesevici şi centrul Natasa Krsmanovici, două internaționale din Serbia. Cele trei nu vor avea drept de joc însă decât în Ligă.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează