SPORTURI  »  VOLEI  »  VOLEI

Turneu de Liga Campionilor la Galați

FOTO CSM Galați
FOTO CSM Galați

Articol de - Publicat marti, 25 august 2020 13:50 / Actualizat marti, 25 august 2020 13:53

CSM Arcada Galați, campioana României, va găzdui turneul de calificare din turul 1 preliminar al Ligii Campionilor între 22 și 24 septembrie

Campioana României le va avea ca adversare pe Levoranta Sastamala (Finlanda) și pe OK Ribola Kastela (Croația), prima clasată urmând să se califice în turul 2 preliminar. ”Conform regulamentului CEV, fiecare echipă ar fi trebuit să găzduiască un turneu. Croații au comunicat că nu au fonduri pentru participarea la trei turnee, în Finlanda există regula de 14 zile de carantină pentru cetățenii străini, astfel că s-a ajuns la varianta organizării unui singur turneu, în România”, a declarat Marius Pîrvu, șeful secției de volei de la Arcada. Meciurile din Sala Sporturilor ”Dunărea” se vor disputa după următorul program: Arcada-Ribola (22 septembrie), Ribola-Sastamala (23 septembrie) și Arcada-Sastamala (24 septembrie).

”Ne dorim ca în tribune să fie și spectatori, dar acest lucru va fi posibil doar dacă ni se va permite. Sunt convins că jucătorii noștri vor fi la înălțime și că vor avea prestații foarte bune. Finlandezii și croații au o experiență bogată în cupele europene, dar Arcada poate câștiga turneul și obține calificarea în turul următor al Ligii Campionilor”, a mai adăugat Marius Pîrvu. Arcada Galați a participat și sezonul trecut în preliminariile Ligii Campionilor, dar a fost eliminată de campioana Serbiei, Vojvodina Novi Sad.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează