SPORTURI  »  VOLEI  »  CUPA CEV

O altă finală europeană pentru România » Cine a triumfat în semifinala Cupei CEV dintre Volei Alba Blaj și CSM Târgoviște

FOTO: Facebook @VoleiAlbaBlaj
FOTO: Facebook @VoleiAlbaBlaj

Articol de - Publicat joi, 23 martie 2023 22:01 / Actualizat joi, 23 martie 2023 22:03

CS Volei Alba Blaj s-a calificat astăzi în ultimul act al Cupei CEV, a doua competiție continentală a cluburilor ca valoare. 

Ardelencele și-au asigurat prezența în finală după ce au câștigat al doilea set în returul semifinalei cu CSM Târgoviște, moment marcat chiar acolo, pe loc, cu o îmbrățișare colectivă. Scorul final a fost 3-1 (21, 23, -19, 20), Blajul arătând cât contează experiența internațională superioară, deși CSM a opus o rezistență vie. 

GSP a asistat la Ungaria - Estonia, primul meci după anunțul afișării steagului Ungariei Mari » Cine a iscat întreaga dispută: „O mângâiere politică pentru ei”
Ungaria - Estonia 1-0
GSP a asistat la Ungaria - Estonia, primul meci după anunțul afișării steagului Ungariei Mari » Cine a iscat întreaga dispută: „O mângâiere politică pentru ei”

În tur, CS Volei Alba Blaj se impusese cu 3-0 în deplasarea de la Târgoviște, luând deja o opțiune puternică pentru calificarea în ultima fază a competiției. 

Volei Alba Blaj, în finala Cupei CEV

Va fi a patra finală europeană a echipei ardelene, după Liga Campionilor 2018, Cupa CEV 2019 și Cupa CEV Challenge 2021, toate pierdute. 

Adversară îi va fi formația italiană Savino Del Bene Scandicci, câștigătoarea Challenge Cup în sezonul anterior, care a trecut de italiencele de la THY Istanbul: 3-0 acasă, 2-3 în deplasare. 

Citește și alte știri din sportul românesc: 

FOTO Scene incredibile la FR Handbal » Mesaj suburban afișat în birou de soția lui Alin Șania: „Eu dau m**e, nu dau explicații” + prima reacție a FRH

Begu, eliminată de la Miami » Irina a pierdut după ce a luat primul set

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
adrian.7
adrian.7  •  23 Martie 2023, 22:27

Domnul Marinescu realizează un articol pe care poate să și-l pună în...iată câteva perle „italiencele de la THY Istanbul” sau „rezistență vie”

Vezi toate comentariile (1)
Comentează