SPORTURI  »  HANDBAL  »  TROFEUL MARAMUREŞ

Greutatea succesului » Patru echipe de handbal se bat pentru un trofeu de 15 kilograme!

Poarta maramureşeană acordată ca premiu are o greutate de 15 kilograme (sursa foto:emm.ro)
Poarta maramureşeană acordată ca premiu are o greutate de 15 kilograme (sursa foto:emm.ro)

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 decembrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 28 decembrie 2011 14:44

Astăzi şi mîine, în Sala Polivalentă din Baia Mare se desfăşoară cea de-a 12-a ediţie a Trofeului Maramureş la handbal feminin

În cadrul turneului, evoluează trei echipe din România ( HCM Baia Mare, HC Zalău şi "U" Jolidon Cluj), dar şi gruparea maghiară Bekescsaba Elore NKSE.

Conform portalului emm.ro,  învingătoarea va primi un trofeu care cîntăreşte nu mai puţin de 15 kilograme, înfăţişînd o poartă maramureşeană. Ineditul premiu, realizat de către sculptorul Teodor Bîrsan, a fost cîştigat de cele mai multe ori de HCM Baia Mare (4 ediţii).

Iată şi programul competiţiei:

Azi, 28.12.2011
Ora 9.30: HCM Baia Mare - "U" Jolidon
Ora 11.00: HC Zalau - Bekescsaba
Ora 15:00: HC Zalau - "U" Jolidon
Ora 17:00: HCM Baia Mare - Bekescsaba

Joi, 29.12.2011
Ora 9.30: "U" Jolidon - Bekescsaba
Ora 11.00: HCM Baia Mare - HC Zalau
Ora 13.00: Festivitate de premiere

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (1)
dorindeva
dorindeva  •  29 Decembrie 2011, 13:29

Intrebare. Selectionerul nationalei este prezent la acest turneu? Cred ca organizatorii acestui turneu, cluburile participante, FRH trebuia sa-i trimita o invitatie pentru a putea vedea la lucru jucatoarele celor trei echipe romanesti, de unde pot fi selectionate la lotul national cele mai talentate jucatoare. Cred ca era normal ca si selectionerul sa-si faca un program in functie de aceste turnee fara a astepta invitatii speciale. Daca lucrurile s-au petrecut asa este inbucurator, daca nu, atunci asa s-ar putea explica de ce la echipa nationala nu evolueaza cele mai in forma jucatoare. LA MULTI ANI tuturor handbalistelor si handbalistilor romani, antrenorilor si selectionnerului.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează