FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua ar putea juca în retur pe noul “Ilie Oană”, stadionul pe care a fost bătut Galamaz!

Stadionul
Stadionul "Ilie Oană". FOTO Alex Nicodim

Articol de - Publicat duminica, 12 februarie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 11 februarie 2012 21:41

Gigi Becali are o variantă surprinzătoare pentru ca echipa să-şi dispute meciurile de pe teren propriu după ce reîntoarcerea în Ghencea a căzut: arena unde Galamaz a fost lovit


Steaua are stadion pentru meciul cu Twente, însă nu şi pentru meciurile din returul campionatului. Cum soluţia Ghencea pare iar compromisă, Gigi Becali a venit cu o propunere surpriză pentru fanii Stelei: noul stadion din Ploieşti, care aparţine Primăriei, unde evoluează Petrolul şi unde în toamna anului trecut s-a petrecut incidentul în care au fost implicaţi Galamaz şi Martinovici!

"Dacă nu vom reveni în Ghencea, jucăm la Ploieşti, pe stadionul Petrolului. Am acolo o alianţă PNG la Primărie şi îmi va fi foarte uşor să primesc aprobare ca să joace Steaua acolo", a anunţat Gigi Becali. Steaua a jucat la Ploieşti, din postura de gazdă, două meciuri chiar în actualul campionat, însă pe arena Astrei, iar media de spectatori pe care a reuşit-o a fost de doar 3.000 de fani.

Capacitate mai mică decît media Stelei :O
O mare problemă pentru Steaua, dacă va ajunge să joace meciurile de pe teren propriu pe noua arenă din Ploieşti, va fi faptul că nu va putea să aducă la stadion mai mult de 15.500 de spectatori, cît e capacitatea arenei. În acest sezon, media de fani a Stelei pe teren propriu, în toate competiţiile, e de 16.600 de spectatori.

5 stadioane diferite au jucat rolul de "casă" a Stelei în actualul sezon: Constanţa, Buzău, Ploieşti (Astra), Cluj şi Arena Naţională

"Nu mi se pare o soluţie bună pentru că Ploieştiul e un oraş ostil Stelei. Adică, acolo nu sînt mulţi suporteri stelişti, aşa cum se întîmplă la Buzău sau în altă parte"
Helmuth Duckadam, preşedinte de imagine

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (36)
marinell
marinell  •  12 Februarie 2012, 22:12

Nu realizati av0rtonilor comunisti ca sunteti mizeria Romaniei. Nu realizati ca 99 % dintre tziygani sunt stelisti si simbolurile, idolii vostri sunt lacatus, marcel raducanu, ilie dumitrescu, dica, nicolita...nu realizati ca fara tancurile sovietice erati si astazi in speermma soldatului sovietic....NU REALIZATI NIMIC CEAUSEIL0R !

aliiinnn
aliiinnn  •  12 Februarie 2012, 21:59

Este f simplu.Pentru a putea castiga bani, trebuie sa te inregistrezi utilizand link-ul de mai jos, sa confirmi inregistrarea apoi sa cooptezi noi persoane. CASTIGA BANI STAND PE NET! Nu aveti ce pierde, incercati ! Google castiga miliarde de dolari anual din reclama fara sa imparta nimic cu noi. Insa din 9 aprilie 2012, noul motor de cautare WAZZUB va oferi 50% din profituri utilizatorilor!!! Pentru aceasta trebuie doar sa va inregistrati. Daca veti invita si alte persoane castigul dvs. va spori pe masura. Inscrierile se fac doar pana pe 9 aprilie 2012, numai pe baza de in invitatii de la alte persoane inscrise deja. Acceseaza pentru inscriere: ://signup.wazzub.info/?lrRef=3a4f5c2e

morarroion
morarroion  •  12 Februarie 2012, 18:16

ACCEPTAM ORICE ECHIPA PE ILIE OANA CU O SINGURA CONDITIE;SA NE RESPECTE!DUPA CE ATI FACUT MARE TAM-TAM CU INCIDENTUL ALA NEFERICIT ACUM VRETI SA JUCATI PE STADIONUL NOSTRU?! ACUM ,PLOIESTIUL NU MAI ESTE UN ORAS STIGMATIZAT,PLIN DE VAGABONTI SI HULIGANI??!!!

Vezi toate comentariile (36)
Comentează