INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AL ARABI

Dan Petrescu: "Am vorbit cu Xavi Hernandez, a semnat un precontract cu Al Arabi!" » "Bursucul" l-a avertizat: "Te sacrifici sau stai pe bancă!"

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 17 iunie 2014 00:00 / Actualizat marti, 17 iunie 2014 21:35

Dan Petrescu a făcut o dezvăluire de senzaţie: căpitanul Barcelonei, Xavi Hernandez, a semnat un precontract cu echipa pe care o va antrena românul!


În emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport, "Bursucul" a declarat: "Xavi a semnat un precontract cu Al Arabi. Au apărut probabil şi alte oferte de la alte echipe.

Xavi Hernandez voia să anunţe după Mondial dacă va mai continua sau nu la Barcelona, dar Cesc Fabregas l-a dat de gol!

Am vorbit personal cu el la telefon şi l-am întrebat dacă vrea să joace la noi şi să se sacrifice pentru că la mine dacă nu alergi poate să te cheme Xavi, nu joci! Mi-am dat seama de la telefon că e un om extraordinar. Jucătorii mari au fost toţi nişte oameni modeşti şi au avut mult bun simţ" a dezvăluit Petrescu, conform digisport.ro.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (26)
ktsp
ktsp  •  18 Iunie 2014, 13:35

Penibilul asta mongolo-cuman, stie ca vorbeste cu cel mai titrat jucator din istoria fotbalului, a castigat tot ce se putea castiga ,joaca la Barcelona din 1998 constant.Si vine unu poreclet bursucu :)) sa faca performanta la arabi. Xavi ii cumparat pentru imagine,daca mai avea chef sa joace o facea linistit la Barcelona inca un sezon. Nu poate toate meciurile dar 70% le poate juca. Poate bursucu daca era bun antrenor, se gandea cum sa-i foloseasca calitatile, nu sa puna un jucator de 34 de ani sa joace ce nu a facut-o niciodata sau poate daca era mai inteligent stia ca amandoi is acolo pt bani :). Tipic melteanului mioritic, pe langa ca nu exista, el vrea "performanta" la camil

blaustein
blaustein  •  18 Iunie 2014, 13:17

Toata lumea se apara si degajeaza baloanele in fata pe Xavi care trebuie sa dea gol cu capu.

titelb
titelb  •  18 Iunie 2014, 08:35
Postat de maoru pe 18 Iunie 2014, 00:14

La mintea lui Petrescu, fotbalul inseamna doar sacrificiu pe teren. Urli la jucatori si astia mananca pamantul ca sa ai tu rezultate. Vai ce mare antrenor esti.

Dupa mintea ta cea mai buna metoda este metoda Mutu sau Tamas. Mergi noaptea in cluburi, faci o orgie, eventual dai si cu prafuri pe la nas si a doua zi te prezinti la meci.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează