INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FC BARCELONA

Xavi Hernandez voia să anunţe după Mondial dacă va mai continua sau nu la Barcelona, dar Cesc Fabregas l-a dat de gol!

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 17 iunie 2014 00:00 / Actualizat marti, 17 iunie 2014 20:00

Xavi Hernandez, 34 de ani, a anunţat că va lua o decizie în privinţa viitorului său după terminarea Campionatului Mondial din Brazilia, însă fostul să coleg de la formaţia catalană, Cesc Fabregas, l-a dat de gol.


Ruptura dintre Xavi Hernandez şi FC Barcelona capătă tot mai mult contur. Într-un interviu acordat cotidianului Marca, Fabregas a spus: "Xavi şi Puyol au decis să facă un pas în spate, să petreacă mai mult timp cu familiile lor, să se îndepărteze de o responsabilitate care acum îi solicită atît de mult".

Xavi mai are doi ani de contract cu Barcelona.

Presa din străinătate a scris că mijlocaşul ar urma să se transfere în Qatar, de unde a primit oferte de peste 8 milioane de euro pe sezon!

Luis Enrique a declarat la conferinţa de presă care a prilejuit prezentarea sa oficială ca antrenor al Barcelonei că urmează să aibă o discuţie cu căpitanul catalan pentru a hotărî ce e mai bine pentru club. Întîlnirea dintre cei doi ar urma să aibă loc după Mondial.

Mundo Deportivo scrie că, potrivit unor surse, Xavi i-ar fi comunicat deja directorului sportiv Andoni Zubizarreta că nu va mai continua, însă apropiaţii fotbalistului au negat această variantă.

Carles Puyol a spus adio carierei de jucător în această vară şi va fi asistentul lui Zubizarreta, urmînd să se ocupe împreună de toate proiectele clubului.

Preşedintele Barcelonei, Josep Maria Bartomeu, şi directorul sportiv, Andoni Zubizarreta, s-au întîlnit astăzi cu impresarul lui Xavi, Ivan Corretja şi au discutat timp de o jumătate de oră. 

Mundo Deportivo susţine că oficialii catalani i-au transmis lui Corretja că îi vor sta la dispoziţie jucătorului pentru a-l ajuta să ia o decizie şi ar fi dispuşi să-i faciliteze plecarea, urmînd să-l lase să plece gratis, dacă mijlocaşul va dori. Discuţiile vor fi reluate cînd Xavi se va întoarce la Barcelona, după Mondial.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
bobinatul
bobinatul  •  17 Iunie 2014, 19:16

Este momentul pentru o schimbare majora in echipa Barcelonei. Trebuie sa aduca jucatori tineri si cu foame de trofee.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close