FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CS MIOVENI - CFR CLUJ

Scandal la CS Mioveni - CFR Cluj » Fază ciudată la golul 6 al meciului, care a provocat stupoare şi a încins spiritele

Articol de GSP - Publicat marti, 02 decembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 02 decembrie 2014 22:41

Moment ciudat în minutul 87 al partidei din sferturile de finală ale Cupei României, CS Mioveni - CFR Cluj 3-4. 
La scorul de 3-2 în favoarea argeşenilor, o aruncare de la margine a produs multă stupoare în rîndul gazdelor.

Clujenii trebuiau să le ofere mingea jucătorilor lui Niculescu, după ce argeşenii o trimiseseră în afara jocului intenţionat pentru ca un coechipier să primească îngrijiri medicale. Chanturia a trimis înspre careul argeşenilor, mingea a ajuns la Tiago Lopes şi acesta a oprit-o, apoi Tade a venit din spate, a intrat în careu şi a înscris!

Un moment asemănător s-a petrecut şi în UEFA Champions League, cînd Luiz Adriano a fost exact în rolul lui Tade de azi. A sprintat după o minge trimisă intenţionat la adversaro, a furat balonul, a driblat portarul şi a egalat: 1-1! Pînă la urmă Şahtior s-a impus categoric, 5-2.

Atunci, ucrainenii au returnat mingea adversarilor şi i-au lăsat să înscrie. De această dată, clujenii nu au avut nici o reacţie, ba chiar au forţat şi au marcat şi golul de 4-3, după ce Mioveniul a avut 3-0.

La finalul jocului jucătorii CFR-ului au fost atacaţi cu bulgări de zăpadă de fanii gazdelor, care n-au putut accepta cum echipa lor a fost învinsă, deşi a condus cu 3-0.

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (76)
cipinho79
cipinho79  •  03 Decembrie 2014, 12:31

Mi-ar placea sa vad un rezumat al meciului, stie careva vreun link? ar fi interesant cat de accidentat a fost jucatorul Mioveniului cand coechipierii lui au dat sau au incercat sa dea mingea in aut. din ce am inteles jucatorul ar fi primit o minge in umar nu in fata cum a pretins. daca e adevarat si jucatorii CFR-ului au dejucat aceea simulare atunci bravo lor. daca intr-adevar jucatorul a primit mingea in fata atunci meciul ar trebui rejucat.

afc13
afc13  •  03 Decembrie 2014, 11:18
Postat de valah1986campionii.europei pe 03 Decembrie 2014, 00:38

Mars in mortii tai de alogen toxic asiatic inapoi in Mongolia sau in Ungaria. Impreuna cu mizeria maghiara Kolozsvari Vasutas Sport Club!

Bravo valahule, in sfarsit te-ai enervat. E bine, pt ca incet incet te lasa inima, iar noua o sa ne fie dor de clovnul de tine... ce istorioara frumoasa de la gsp... Valahu plii (si clonele lui) au murit pe campul de lupta a gspului VvVv

whiteredarad
whiteredarad  •  03 Decembrie 2014, 10:09

Cei de la Mioveni ar trebui sa stie ca indiferent de situatie ar fi trebuit sa fie vigilenti. Daca ai 3-0 in min 60,o faza (care face 3-3) nu ar trebui sa inflameze,ei au fost amatori in comportare, au luat pe rand 4 goluri, si nu-si vad nici o vina. Niculescu ar trebui sa stie ca nu-i benefic s-ti critici adversarul cind ai tai sint fraieri (cel putin..). Repet ai avut 3-0 in min 60,ce-ti mai trebuie ? Putintica minte !

Vezi toate comentariile (76)
Comentează