FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Momente penibile » Cum s-a făcut de rîs Valeriu Argăseală

Articol de GSP - Publicat joi, 29 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat joi, 29 ianuarie 2015 10:27

Marţi la prînz, Valeriu Argăseală a fost întrebat, într-o emisiune la Dolce Sport, ce noutăţi mai are despre posibila venire a lui Ţucudean. Preşedintele Stelei a fost ferm.

"Venirea lui nu mai e de actualitate, mai ales că nici Claudiu Keşeru n-a plecat de la Steaua şi nu mai avem de ce să-l luăm", a spus Argăseală.

La doar o zi după aceast anunţ, GSP.ro a anunţat în exclusivitate că Steaua a rezolvat transferul atacantului. Informaţia l-a găsit pe Argăseală ieşind din sediul FRF, unde participase la Comitetul Executiv. "A semnat Ţucudean cu Steaua?" a fost întrebat. "Nu, n-a semnat...dar probabil că o va face în scurt timp" a fost replica ambiguă a şefului din Ghencea.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (22)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  30 Ianuarie 2015, 10:33

Cine nu e penibil acolo ? Duckadam-presul ? Mache -mana sloboda ? Articol de non sens !!!!

luker
luker  •  30 Ianuarie 2015, 00:34

Nu mai radeti de Argaseala ca daca va pune Becali sa faceti ce face el, o sa fiti la fel de penibili. Poate chiar mai rau, ca unii nu ati vazut in viata voastra hartii de 100 de dolari. Si nici nu o sa vedeti.

kos_tyn
kos_tyn  •  29 Ianuarie 2015, 15:48

Cum s-a făcut de rîs Valeriu Argăseală sau cum rades Valeriu Argăseală de ziaristi

Vezi toate comentariile (22)
Comentează