FOTBAL  »  Superliga  »  DEZVLĂLUIRI

Gigi Becali nu s-a potolit: "Îl suna pe Costel Gâlcă şi din puşcărie. O va face şi în continuare"

Articol de GSP - Publicat luni, 06 aprilie 2015 21:26

Informațiile conform cărora Gigi Becali îl suna pe Costel Gâlcă din puşcărie pentru a-i face echipa au fost confirmate de Ilie Năstase.

Fostul mare tenismen român spune că patronul Stelei îl suna pe antrenor în timp ce era în închisoare şi crede că va face acelaşi lucru şi în continuare.

"Gigi suna şi din puşcărie antrenorul. El va da telefoane în continuare, chiar dacă este înăuntru sau afară. Dar, din ce ştiu, s-a mai calmat. Dacă Gâlcă nu va cîştiga toate cele trei trofee ne putem lua de el. Dar pînă atunci sînt de părere că trebuie lăsat în pace"

Ilie Năstase, la Digisport

Ilie Năstase a vorbit şi despre finala Cupei României dintre Steaua şi Universitatea Cluj despre care spune că ar trebui disputată pe Arena Naţională.

Steaua trebuie să rămînă pe Arena Naţională. Este timpul să lăsăm Ghencea. Să jucăm pe un stadion modern, să avem o plăcere cînd venim la meci

Ilie Năstase

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (9)
puiu.mordasan
puiu.mordasan  •  07 Aprilie 2015, 08:49

Pai tot timpul patronul face ce vrea cu banii lui,iar la STEAUA tot timpul antrenorul de pe banca este secund(poate cu exceptia lui OLI)... Nu avem inca mentalitatea vestica si nici nu o vom avea vre-o data de a delega atributiile catre un manager....vestul e vest si va fi mereu,balcanii sunt balcani si aici vom trai mereu...oricum nu doar la noi se intampla asta...uitati-va in Croatia de exemplu....

idu.stefan
idu.stefan  •  07 Aprilie 2015, 21:09

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

680337362078254
Stan Ioan  •  07 Aprilie 2015, 20:17

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close