FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - ASA 1-0

VIDEO+FOTO Fazele care decid campioana » Colțescu a făcut praf meciul Stelei, Hațegan nu a dat două penaltyuri la meciul lui ASA!

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 mai 2015 19:48

Meciurile jucate de Steaua și ASA Tg Mureș au fost pline de faze controversate. Partida dintre Steaua și Chiajna a fost arbitrată de Sebastian Colțescu, în timp ce meciul ASA-ului a fost oficiat de Ovidiu Hațegan

Steaua, penalty contestat. Chiajna, două goluri controversate

La jocul dintre Steaua și Chiajna, arbitrul Sebastian Colțescu a acordat destul de ușor un penalty campioanei, lucru contestat de jucătorii ilfoveni.

În minutul 28, Dragarski a intrat prin alunecare la Chipciu în interiorul careului și "centralul" a arătat punctul cu var, deși balonul pare să fi fost atins de fotbalistul Concordiei înainte de a-l faulta pe stelist. VIDEO

Meciul a continuat să aibă parte de faze controversate, iar în minutul 52, Colțescu a acordat din nou penalty, însă de această dată pentru Chiajna. Florea a căzut la un duel cu Guilherme fix pe linia careului de 16 metri, iar "centralul" nu s-a ferit să dicteze lovitură de la 11 metri. VIDEO

Ion Crăciunescu, fostul arbitru, a vorbit la Digi și consideră că ambele penalty-uri au fost acordate corect: "Îi dau credit arbitrului".

Steliștii s-au inflamat și la golul doi al Chiajnei, produs în urma unei lovituri libere acordate ușor pentru un henț inexistent!

Două penaltyuri ratate de Hațegan

Repriza a doua a meciului dintre Gaz Metan și ASA Tg. Mureș, încheiat cu victoria Mediașului, 1-0, a avut parte de o fază contestată de jucătorii oaspeților.

În minutul 57, un jucător al lui ASA a trimis o minge către un coechipier, însă la capătul centrării se afla și fundalșul gazdelor, Ionuț Buzean, care a sărit la cap.

Reluările TV au arătat că jucătorul medieșean a atins balonul cu mîna, dar există o problemă. Faza este controversată deoarece, în momentul săriturii, Buzean se afla în careu, dar aterizarea a făcut-o în afara acestuia.

Și medieșenii au contestat o decizie a arbitrului Ovidiu Hațegan. În minutul 79, gazdele au solicitat un penalty la un presupus henț în careu al lui Gorobsov. Crețu a centrat în careu, Gabi Mureșan a respins cu capul, iar mingea s-a dus în mîna lui Gorobsov. VIDEO

Steaua ocupă locul secund în Liga 1, cu 64 de puncte, la o lungime în spatele liderului ASA.

 Meciurile următoare ASA:

ASA - Petrolul
Astra - ASA
ASA - Oțelul

Meciurile următoare Steaua:

Brașov - Steaua
Steaua - Botoșani
CSMS Iași - Steaua

Citește și:

De ce nu plusează FCSB pentru Louis Munteanu » Planul la care Gigi Becali lucrează în culise: salariu de vedetă
Superliga
De ce nu plusează FCSB pentru Louis Munteanu » Planul la care Gigi Becali lucrează în culise: salariu de vedetă
Tavi Popescu, apariție inedită în vacanță » Și-a acoperit corpul de tatuaje + Are un nou look
Superliga
Tavi Popescu, apariție inedită în vacanță » Și-a acoperit corpul de tatuaje + Are un nou look
Diana Bulimar, interviu fără secrete: „Eu țip și urlu în sală, fără militărie nu se poate, pe copii îi fură peisajul” + experiența America Express și pasiunea ședințelor foto: „Exprim prin imagini ceea ce simt”
Gimnastica
Diana Bulimar, interviu fără secrete: „Eu țip și urlu în sală, fără militărie nu se poate, pe copii îi fură peisajul” + experiența America Express și pasiunea ședințelor foto: „Exprim prin imagini ceea ce simt”

Mihaela Buzărnescu, fără rezerve la Open GSP: „O singură colegă mi-a dat un mesaj, în tenis trebuie să te păzești de dezamăgiri”

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (80)
bobbytza42
bobbytza42  •  10 Mai 2015, 23:11
Postat de andyandrei2015 pe 10 Mai 2015, 22:08

cum au decis locul 1,si cand steaua a fost furata si asa avantajata !

vezi ca esti prost?asa de avantajata e ASA cum a fost si Steaua campionatul trecut...va ofticati ca ia campionatul o echipa din provincie?mai bine ASA decat petardele de la FCSB...

sange_alb.rosu
sange_alb.rosu  •  10 Mai 2015, 21:42

Pai asta e rezultatul campaniei acerbe duse de GSP. Pana la urma s-au aliniat si arbitrii sa iasa sto.ai.a campioana

irinaspi
irinaspi  •  11 Mai 2015, 11:48

,,Steliștii s-au inflamat și la golul doi al Chiajnei, produs în urma unei lovituri libere acordate ușor pentru un henț inexistent!,,Ba comentatorule daca hentul a fost inexistent cum lovitura libera a fost acordata usor?...Nu o sa ajungi jurnalist...

Vezi toate comentariile (80)
Comentează