SPORTURI  »  TENIS  »  DEZBATERE

Cine e vinovat pentru decăderea Simonei Halep din ultima vreme, mai ales pentru eliminarea prematură de la Wimbledon?

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 30 iunie 2015 20:30

Simona Halep a clacat în turneul de la Wimbledon încă din primul tur, după ce Jana Cepelova a învins-o cu 5-7, 6-4, 6-3.

Românca tocmai îl schimbase pe antrenorul Victor Ioniţă după eliminarea din sferturile de finală de la Birmingham şi l-a adus la Wimbledon pe Daniel Dobre.

Simona a declarat după părăsirea turneului de la Birmingham că îşi doreşte să se bucure de tenis, însă rezultatul din primul tur de la Wimbledon ne face să credem că ceva o ţine pe loc.

Cine crezi că e principalul vinovat pentru eliminarea prematură a Simonei Halep de la Wimbledon?

- Victor Ioniţă - un antrenor român în vîrstă de 32 de ani fără prea multă experienţă care s-a retras din activitatea de jucător în 2011

- Virginia Ruzici - managerul Simonei, care n-a reuşit să gestioneze urcarea bruscă şi spectaculoasă a lui Halep pînă pe locul 3 mondial

- Simona Halep - mereu a spus că-şi doreşte un antrenor român, însă majoritatea nu au o experienţă prea mare cu jucători/jucătoare de clasă.  
"Vreau să lucrez din nou cu un român, mă simt foarte bine şi avem o mentalitate asemănătoare. Străinii au altă mentalitate şi eu vreau să am pe cineva care e la fel ca mine", a spus Halep după ce s-a despărţit de Wim Fissette.

Citește și:

Istvan Kovacs, criticat pentru o singură fază din finala Europa League: „Nu a acordat un penalty clar”
Europa League
Istvan Kovacs, criticat pentru o singură fază din finala Europa League: „Nu a acordat un penalty clar”
„80% e PLECAT!” » Rapid pierde cel mai important jucător, dar i-a găsit deja înlocuitor: „Vrem să-l aducem!”
Superliga
„80% e PLECAT!” » Rapid pierde cel mai important jucător, dar i-a găsit deja înlocuitor: „Vrem să-l aducem!”
Ce înseamnă victoria Atalantei pentru fotbalul italian: în Liga Campionilor se conturează un scenariu fabulos!
Europa League
Ce înseamnă victoria Atalantei pentru fotbalul italian: în Liga Campionilor se conturează un scenariu fabulos!

Ironia sorții » Fostul jucător de la FCSB, la un pas să semneze chiar cu echipa care l-a retrogradat!

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (60)
niculaae49
niculaae49  •  04 Iulie 2015, 12:15

"Cine e vinovat pentru decăderea Simonei Halep" ???? : DECĂDEÁ, decád, vb. II. Intranz. 1. A ajunge într-o stare mai rea, a fi în declin; a regresa. ♦ A ajunge într-o stare morală degradantă, a se degrada moralicește; a se declasa, a se deprava. !!!! Simona este inainte de toate un OM, nu o masina. In sport esti in forma, cum se spune, sau nu. S-au trezit tot felul de papagali care isi aroga dreptul de a o judeca intr-un mod jignitor, uitand ca noi, ca romani, ii suntem datori ei si nu invers. Chiar si acest titlu este o dovada a modului rudimentar de a face presa: a decazut, a clacat...; enumerarea "vinovatilor" o alta dovada de amatorism. Pot fi comentate forma slaba, o anumita criza de adaptare cu noul ei statut, anumite carente in jocul ei (nimeni nu este perfect). La snooker doi copii chinezi de 17 si 15 ani au batut doi campioni (Higgins si Maguire) si niciun scotian nu i-a luat la misto; Sharapova a patit la fel si niciun rus nu si-a batut joc de ea. In fond, in aceste circumstante, Simona are dreptate: a ajuns acolo unde a ajuns prin talentul, munca si banii ei, nu este datoare sa dea explicatii unora care fac aprecieri jignitoare la adresa ei. Mai ales ca in sport ai nevoie de sprijin moral pt. a depasi momentele mai grele. Nu in ultimul rand constat ca si GSP tinde sa devina un tabloid, ca nivelul si calitatea articolelor sunt din ce in ce mai scazute, ca apar tot mai frecvent amatori care se considera ziaristi sportivi.

1462659794049161
Alin Cico  •  02 Iulie 2015, 15:07

Citesc si ma minunez. Oameni care nu au realizat nimic in viata lor , stau pe GSP si tot injura diferiti sportivi. Fratilor acesti oameni au ajuns la anumite nivele datorita lor, fara un ajutor din partea statului sau a noastra. Cand erau sportivi fara nume erau ignorati de toata lumea. Cand au ajuns sus toti vor sa isi dea cu parerea. Eu zic ca un om care a ajuns acolo sus pe propiile puteri stie ce are de facut pentru a iesi dintr-o pasa proasta. ....

10204389902090161
Nicolae Cojocaru  •  30 Iunie 2015, 23:09

Vinovatul sau vinovații? Simplu și logic: valoarea reală a jucătoarei și inteligența reală a jucătoarei, sau, mai degrabă, lipsa acestora. Nu știu care e cauza nr.1 și care e nr.2. Tenisul înseamnă mai mult decât alergătura stânga-dreapta pe linia de fund și nu se joacă doar cu picioarele...

Vezi toate comentariile (60)
Comentează