FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

El e înlocuitorul lui Kamil Bilinski! E tot polonez şi are 27 de ani » Transferul care trebuie să rezolve problemele "cîinilor"

Articol de GSP - Publicat luni, 13 iulie 2015 08:53

Dinamo s-a dispensat de atacantul polonez Bilinski, însă tot un conaţional al lui Kamil este în vizor spre a îmbrăca tricoul lăsat de vîrful ce-a fost golgeterul "cîinilor" în sezonul anterior.

Lukasz Gikiewicz, 27 de ani, 1,88 metri, liber de contract, după ce în ultimul sezon a fost la Levski Sofia, este în tratative cu roş-albii pentru a semna zilele viitoare.

Fotbalistul a prins sporadic echipa bulgară în prima jumătate din 2015, dar în 6 meciuri a punctat de două ori.

În prima parte a sezonului anterior a jucat în Cipru, la AEL, unde a marcat 3 goluri în 10 meciuri.

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (53)
rangers94
rangers94  •  13 Iulie 2015, 19:37

Tot un polonez venit pe gratis adus din tomberoanele poloniei . Vai de mama voastra de saracii . :))))))))))))))))))))

zecs93
zecs93  •  14 Iulie 2015, 17:18
Postat de valyomanyd pe 14 Iulie 2015, 02:57

Mai gymd, tu esti normal ? Ieri , dupa ce l-ai vazut pe youtube, ai zis ca e peste Bilinski, iar astazi cand vezi ca nu mai vine , e sub Bilinski ? :)))))))) Iarta-l doamne ca nu stie ce spune !!! :)))

Bai ce fumezi ca vreau si eu ??? :)))))) Cand pana panelor am zis eu ca asta este peste bilinski ??? In fiecare articol cand a fost vorba de KIWI asta am spus ca asta nu atacant, ce cifre sunt astea ?? 4 goluri pe an ?? E fundas ca atacant nici vorba ??? Mai clatesteti ochi intr-o Ghiuveta sau daca nu, lasa draqq bautura ca esti tanar !!!

clucinschi
clucinschi  •  13 Iulie 2015, 17:25

Eu cred ca ai jucat Football Manager prea mult si nu mai deosebesti realitatea de fictiune... Sunt dinamovist de 30 de ani dar o spun cu regret ca si aceasta varianta de Dinamo e un fiasco... Cum vor fi toate incercarile de a incropi o echipa din liberi si refuzati. Performanta cere investitii financiare... si asta in orice domeniu, nu numai in fotbal... Doamne cat imi doresc sa nu am dreptate! Dar cum poti pretinde ca vrei sa (re)construiesti, cand renunti la jucatorii cu care trebuia inceputa noua echipa... elhamed si bilinski (cel mai bun mijlocas si respectiv atacant din campionatul nostru) ???

Vezi toate comentariile (53)
Comentează